Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (15/10)

Δημοσιεύθηκε 15 Οκτωβρίου, 2021

Κριός
Η τυχερή όψη Ήλιου-Δία, που συμβαίνει μόνο δύο φορές τον χρόνο, βοηθά πολύ σε ερωτικές προσεγγίσεις, πρώτες συζητήσεις για νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά, ακόμα και στην δημιουργία νέων φιλικών σχέσεων. Make your move today, κυρίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, καθώς η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Ταύρος
Το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει θετικές προοπτικές στην δουλειά, π.χ, μια επιβράβευση, μια ολοκλήρωση ενός σημαντικού στόχου, μια νέα πρόταση συνεργασίας, ενώ ευνοεί και θέματα υγείας μέσω κατάλληλων θεραπειών, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Το σπάνιο τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει εύνοια στα ερωτικά, στο φλερτ, σε θέματα παιδιών, σε επιχειρηματικά σχεδια, ζητήματα σπουδών και ταξιδιών, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο. Οραματίσου τι θες να προσελκύσεις στην ζωή σου, σχεδίασε τις κινήσεις σου και διασκέδασε με τους αγαπημένους σου.

Καρκίνος
Η Παρασκευή έρχεται με ένα τρίγωνο Ήλιου-Δία που φέρνει τύχη σε θέματα ακινήτων, π.χ. αν ψάχνεις να μετακομίσεις, οικονομικά, αλλά και ερωτικά ζητήματα, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο. Κανόνισε ένα κάλεσμα στο σπίτι με φίλους ή μια έξοδο με το αμόρε για να μιλήσετε για την σχέση σας.

Λέων
Η όψη Ήλιου-Δία είναι βοηθητική για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, ειδικά αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, βελτίωση της σχέσης σου, αλλά και προοπτικές για νέες συνεργασίες έχει το μενού, όμως περίμενε next week για υπογραφές, που θα έχει φύγει και ο ανάδρομος.

Παρθένος
Η όψη Ήλιου-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, ενώ είναι σούπερ και για να ξεφορτωθείς άχρηστη σαβούρα από το σπίτι σου, κάνοντας τον χώρο σου να «αναπνεύσει» αισθητά. 

Ζυγός
Η εξαιρετικη όψη τριγώνου του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον Δία, που συμβαίνει δύο φορές τον χρόνο, φέρνει τύχη στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο. Ευνοείσαι στο να δείξεις τα συναισθήματα σου, να βγεις πρώτο ραντεβού, να γνωρίσεις κόσμο, να κάνεις παιδί, αλλά αν θες να βάλεις μπρος ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να λανσάρεις ένα προϊόν κ.λπ., περίμενε next week που θα έχει φύγει ο ανάδρομος. Αν έχεις γενέθλια σήμερα, η εύνοια «κρατά» σε όλη την γενέθλια χρονιά σου.

Σκορπιός
Κάτι μέσα σου αναθαρρεύει και αισιοδοξεί με το τρίγωνο Ήλιου-Δία, που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Ο συναισθηματισμός ωστόσο είναι έντονος, ιδιαίτερα αναφορικά με τα προσωπικά, αλλα φαίνεται ότι υπάρχει μια προστασία από τις κακοτοπιές.

Τοξότης
Το τυχερό τρίγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου Δία ευνοεί τις σχέσεις σου προσωπικές και επαγγελματικές, ειδικά αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Ραντεβού, έξοδοι με φίλους, πρώτες συζητήσεις για την δουλειά και νέες συνεργασίες μπορούν να πάνε πολύ καλά, μολονότι υπογραφές και τελικές αποφάσεις πάνε για next week, που δεν θα έχουμε πια ανάδρομο.

Αιγόκερως
Η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για την καριέρα σου ή για την εξέλιξη των οικονομικών σου είναι η Παρασκευή, με το σπάνιο -συμβαίνει μόνο δύο φορές τον χρόνο- τρίγωνο Ήλιου-Δία, που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Συζητήσεις για νέες προτάσεις, νέες συνεργασίες, προαγωγές, λανσάρισματα κ.λπ. ευνοούνται σήμερα, αλλά τελικές αποφάσεις και υπογραφές συμβολαίων πάνε next week, που θα έχει φύγει ο ανάδρομος Ερμής.

Υδροχόος
Μια από τις πιο τυχερές όψεις στην αστρολογία, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία από το ζώδιο σου σχηματίζεται σήμερα, βοηθώντας σε νέες γνωριμίες, αναζωογόνηση της προσωπικής σου ζωής, σε επαγγελματικά και επιχειρηματικά σχέδια, νομικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών, εξωτερικού κ.λπ., επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Παρ’ ολα αυτά, υπογραφές και δεσμεύσεις από next week, που ο Ερμής θα γυρίσει ορθόδρομος.

Ιχθύες
Το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει βοήθειες σε οικονομικά και ερωτικά θέματα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Καλή μέρα για μια συζήτηση εκ βαθέων με τον σύντροφο σου, ενώ αν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα υγείας, μπορεις να το αντιμετωπίσεις με την κατάλληλη θεραπεία.


Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram