Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (14/6)

Δημοσιεύθηκε 14 Ιουνίου, 2023

Κριός
Κριέ, σήμερα καλό θα είναι να έχεις λίγο το νου σου στα οικονομικά σου! Κάνεις έξοδα καθαρά αχρείαστα, χωρίς έλεγχο και κατά κύριο λόγο παρορμητικά! Έχεις και μια βιασύνη να κάνεις πράγματα γρήγορα. Ένα παραπάνω να βγεις εκτός budget σήμερα… Προσπάθησε να κρατήσεις κάπως χαλαρά την κατάσταση γιατί η σημερινή όψη και τάση δεν ευνοεί τις παρορμητικές αποφάσεις. Κάτσε σπίτι σου, λέω εγώ, καλύτερα και δες καμιά ταινία.

Ταύρος
Ταύρε σήμερα έχεις μια ένταση που δεν σε αφήνει σε ησυχία! Είναι εσωτερική, αλλά δεν θα αργήσει να γίνει και εξωτερική μέσα στη μέρα… Έχεις μια ενέργεια που χρειάζεται να εκτονώσεις με κάποιο τρόπο, αλλά νιώθεις πως δεν έχεις τη δυνατότητα! Μέσα σε όλο αυτό, έχεις και μια θολούρα στο κεφάλι σου! Δε μπορείς να σκεφτείς καθαρά σήμερα και αυτό κάνει τη μέρα σου ακόμα πιο περίεργη… Δεν σε θέλει σήμερα, ρε παιδί μου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Τώρα τι γίνεται, Δίδυμε… Είναι κάτι στη δουλειά που σου δημιουργεί ένα αίσθημα ότι δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη κατάσταση ως προς το πρόσωπό σου… Σαν κάποιος να μιλάει για σένα; Κάτι δεν πάει καλά και το πρόβλημα είναι ότι εσύ δε μπορείς να φερθείς αναλόγως γιατί είναι πολύ φορτωμένο το θυμικό σου! Φανταστικοί διάλογοι μέσα στο κεφάλι σου σαν μια διαδικασία προετοιμασίας… Κι επειδή θέλεις να πεις πολλά, φτιάχνεις ένα σενάριο στο οποίο βάζεις μέσα όλα όσα νιώθεις! Ξέρεις κάτι; Δεν θα τα πεις εύκολα, οπότε χαλάρωσε κι άσε την Τετάρτη να φύγει…

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, η μέρα έχει λόγια με φίλους… Θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και μικροκαβγαδάκια μέσα στην παρέα! Κάτι οι διαφορετικές απόψεις, κάτι που θα επιμείνεις εσύ στα δικά σου - γιατί μεταξύ μας δεν νιώθεις και πολύ - κάτι που θα πετάξεις μπηχτές με μυστικά για να σταματήσεις τη συζήτηση στο σημείο που θες εσύ… Να το το πρόβλημα που θα κάνει την έκρηξη! Κι ενώ το ξέρεις, δεν θα σταματήσεις!

Λέων
Η μέρα σε θέλει να ρίχνεσαι με μεγάλο ζήλο στη δουλειά, Λέοντα! Έχεις τη διάθεση να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να ασχοληθείς περισσότερο με εσένα και τη δουλειά σου! Ίσως σήμερα να βάλεις στόχους που να είναι δύσκολοι αντικειμενικά για να τους κατακτήσεις, αλλά δεν είσαι σε θέση να το δεις! Είσαι λίγο στον κόσμο σου και μάλλον θέλεις να ξεφύγεις από κάποια συναισθήματα που δεν σου είναι και τόσο ευχάριστα… Μέσα στη μέρα δεν αποκλείονται και νευράκια ή μικροεντάσεις, ειδικά όταν θα βλέπεις φασούλες που θα δημιουργούν καθυστερήσεις ή αλλαγές πλάνων!

Παρθένος
Έχουν προηγηθεί καταστάσεις στις οποίες τα δικά σου θέλω και πιστεύω δεν έγιναν ούτε κατανοητά, ούτε ήταν και σεβαστά, Παρθένε! Κι εσύ καταλήγεις σήμερα στη συνειδητοποίηση αυτή! Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα μου πεις, κι εγώ θα συμφωνήσω! Το να θες όμως να βάλεις στη θέση τους πράγματα σχετικά με καταστάσεις που έχουν τελειώσει, περσινά ξινά σταφύλια θα σου πω εγώ! Θες να μαλώσεις, να τα βγάλεις από μέσα σου αλλά πλέον δεν έχει νόημα! Αξία θα δώσεις, απλά δεν είσαι σε θέση να το δεις!

Ζυγός
Η αλήθεια είναι πως και με τα οικονομικά δεν είσαι ευχαριστημένος, Ζυγέ, και στο ψυχολογικό είσαι στα ντάουν σου σήμερα! Έχεις μια τάση να θέλεις να ψάχνεις τι κρύβεται πίσω από αυτά που σου λένε… Καχυποψία το λένε και δε σε αφήνει σε ησυχία! Είναι και λίγο που κάνεις μέσα στο κεφάλι σου την τρίχα τριχιά… Πολύ θέλει; Κι ενώ κι εσύ το βλέπεις πως η κατάσταση δεν πάει και πολύ καλά, χώνεσαι στη μέση ρε παιδί μου και γίνεσαι εριστικός! Δεν ξέρω πώς, αλλά σου βγαίνει αυθόρμητα μια ειρωνεία, μια αλαζονεία… Δεν, δεν, δεν… Δε σώζεται σήμερα!

Σκορπιός
Η μέρα σήμερα σε θέλει να ασχολείσαι περισσότερο με το κομμάτι της σχέσης σου σήμερα, Σκορπιέ… Θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω σε αυτό το κομμάτι και να δεις πώς μπορείς να βελτιώσεις μια κατάσταση που σε κάνει να νιώθεις κάπως παράξενα. Έχεις μέσα στο κεφάλι σου ένα πλάνο το οποίο να ξέρεις δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα… Σα να εθελοτυφλείς; Σα να είσαι κάπως στον κόσμο σου; Σα να αγνοείς κάποια σημάδια; Πάντως μαζί μας δεν είσαι και τόσο σήμερα…

Τοξότης
Μέρα γεμάτη με δουλειές και τρεχάματα, Τοξότη… Στη δουλειά πέφτει πολύ πράμα και χρόνος ελεύθερος δεν φαίνεται… Βέβαια έχεις την αίσθηση πως θα σε βοηθήσει αυτό το σκηνικό να ξεφύγεις από τα του σπιτιού που είναι κάπως… Έχεις μέσα σου συναισθήματα που μπορεί να βράζουν και φουντώνεις ακόμα περισσότερο αν καθίσεις να τα σκεφτείς! Οπότε μήπως είναι όντως καλύτερα να κάνεις εργασιοθεραπεία σήμερα;

Αιγόκερως
Έχεις στο νου σου πλάνα, Αιγόκερε! Πλάνα δημιουργικά! Για δουλειά είναι, γιατί για να κάνεις κάτι καλλιτεχνικό δεν σε κόβω… Δουλειά κι άγιος ο Θεός, το ξέρουμε! Έχεις ένα πλάνο για μια νέα δουλειά, κάτι καινούργιο το οποίο δεν είναι και τόσο εφικτό… Εσύ το έχεις έτοιμο στο κεφάλι σου, αλλά… υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο! Θα χρειαστεί να κάνεις μια υπομονή σήμερα και να εξετάσεις καλύτερα την όποια πρόταση-ιδέα, καθώς ο κίνδυνος εξαπάτησης είναι μεγάλος! Κι ενώ θες μα ξεσπάσεις κάπου την καταπίεση που νιώθεις, πιθανότατα δεν θα ακούσεις, θα κάνεις αυτό που λέει το κεφάλι σου και μετά…

Υδροχόος
Έχω την εντύπωση ότι απλά θέλεις να περάσεις λίγο χρόνο μόνος σου σήμερα, Υδροχόε… Καλές οι παρέες και τα έξω -που σου αρέσουν αλλά δεν το κάνεις και τόσο τελευταία- αλλά σήμερα σα να γουστάρεις καλύτερα το να αράξεις λίγο μόνος σπίτι και να πάρεις το χρόνο σου! Θέλεις να αποφύγεις την ένταση και να χαλαρώσεις, γιατί είναι και οι προηγούμενες μέρες που σε έφτασαν κάπως στα κόκκινα… Σήμερα έχε το νου σου στα οικονομικά σου!

Ιχθύες
Τι σκέφτεσαι σήμερα, Ιχθύ; Κάνεις σενάρια στο κεφάλι σου και προσπαθείς να βρεις τι μπορεί να πήγε λάθος σε διάφορα… Προβληματισμοί, ερωτηματικά και πιθανές λύσεις που τις σκέφτεσαι κατόπιν εορτής και όπως είναι φυσικό, σε πιάνει το παράπονο! Ή μπορεί να στα σκάσει και σε θυμό και να αρχίσεις να στέλνεις μηνύματα με όλα αυτά που θέλεις εδώ και καιρό να πεις, αλλά καταπιέζεσαι να μην το κάνεις!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram