Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (14/11)

Δημοσιεύθηκε 14 Νοεμβρίου, 2021

Κριός

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φίλε Κριέ, την σημερινή ημέρα, κάνε την ενδοσκόπηση σου, πάρε σημαντικές αποφάσεις και παρατήρησε αξιολογώντας κάποιες καταστάσεις και γεγονότα, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ενισχυμένη σου διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι πραγματικά συμβαίνει στο άμεσο περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μην παρασύρεσαι από κολακείες και πιστεύοντας και πάλι σε λάθος άτομα και σχέσεις και να έχεις απατηλές ελπίδες για κάτι που τελικά θα σε απογοητεύσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε κάτι παράλληλο, απαγορευμένο και παρασκηνιακό! Έρχονται αποκαλύψεις, που μπορεί να σε βλάψουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις παραλήψεις και λάθη στην εργασία και πρέπει να συγκεντρωθείς περισσότερο! Στις οικονομικές σου υποχρεώσεις, έρχεται ξαφνικά μία λύση!

Ταύρος

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, οι φίλοι σου θα γίνουν σύμμαχοι σου και θα σε βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου! Αρκετά θα είναι τα απρόβλεπτα και τα ξαφνικά, μέσα στην διάρκεια της ημέρας και τα περισσότερα από αυτά θα σου δώσουν χαρά, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες, που πρέπει να αρπάξεις! Οι περισσότερες από τις συγκυρίες που θα βιώσεις την σημερινή ημέρα, θα την βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς από το ταίρι σου, την ανεξαρτησία σου και αν δεν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, θα υπάρξουν ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και πολύ πιθανόν, το φλερτ αυτό να προκύψει μέσα από τις φιλικές σου συναναστροφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σωστές συνεργασίες και η καλή σου σχέση με συναδέλφους, θα σε οδηγήσουν στην εργασιακή επιτυχία! Οικονομικά, μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις για αγορές.

Δίδυμοι

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με ποικίλους τρόπους, προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό του περίγυρου σου! Αντιλαμβάνεσαι πλέον τι θες και σήμερα μπορείς να το πετύχεις! Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, αλλά και τις σχέσεις σου, λογικά, υπομονετικά, ώριμα, αλλά και κάποιες φορές με ψυχρότητα! Ωστόσο θα έχεις έτσι, μόνο αληθινούς και έντιμους σε εσένα ανθρώπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σήμερα σε δογματικότητα και απαιτητικότητα, που ενδεχομένως να φέρουν διαμάχες και ρήξεις στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδικείς τώρα μια σταθερή σοβαρή σχέση! Αυτή η ώριμη συμπεριφορά σου, θα φέρει μία αξιόλογη κατάκτηση στον δρόμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικοί στόχοι και σχέδια, σήμερα επιτυγχάνονται με ευκολία! Οικονομικά, ο σωστός προγραμματισμός, θα φέρει κέρδος!

Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε, απολαμβάνεις μία ημέρα με ευχάριστες επικοινωνίες, μηνύματα, ωφέλιμες γνωριμίες, χαρμόσυνες μετακινήσεις, θετικά νέα, επαφές και ψυχαγωγικές συναντήσεις! Ωστόσο, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για προκλητικά ή ακόμα και αγενή αστεία, που ενδεχομένως να φέρουν τους άλλους, σε δύσκολη θέση! .

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία σοβαρή και εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου! Επίσης, καλό θα ήταν να επιδιώξεις μία ψυχαγωγική έξοδο ή την οργάνωση ενός ταξιδιού αναψυχής! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να περιορίσεις τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε φλερτ και νέες γνωριμίες! Ωστόσο, η τύχη είναι με το μέρος σου στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μέσα από συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, ένας μεγαλεπήβολος στόχος, πραγματοποιείται! Κάποιες οικονομικές δυσκολίες, ίσως σε αγχώσουν!

Λέων

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, ασχολείσαι με διαπροσωπικές συναναστροφές και σχέσεις και καταφέρνεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι» και τον έλεγχο! Αυτό συμβαίνει, χάρη στην ισχυρή πειθώ σου και της αυξημένης διορατικότητας σου! Πετυχαίνεις στόχους, σε σημαντικές καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις, αφού η ερωτική σου γοητεία, μπορεί να σε ωθήσει να σαγηνεύσεις τους πάντες! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου, θα είναι σίγουρα η προτεραιότητά σου σήμερα και ανανεώνεις την καθημερινότητα σου με παθιασμένες και καυτές στιγμές, με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έχεις αρκετή τύχη, καταφέρνοντας να βρεις λύσεις σε πολλά προβλήματα! Στην καριέρα, βρίσκεις έμμεσους τρόπους για να τεστάρεις συναδέλφους και συνεργάτες!

Παρθένος

Γενικά

Φίλε Παρθένε, θα απολαύσεις μία ημέρα, που όλα θα κυλήσουν αρμονικά και γαλήνια! Μπορείς να πάρεις τις σωστές αποφάσεις τώρα και να περάσεις όμορφες στιγμές, με πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν πραγματικά! Βάζεις τέλος σε δύσκολες καταστάσεις και οι λύσεις έρχονται πιο εύκολα πια, με την βοήθεια του περιγύρου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη, με ένα άτομο που σε πραγματικά θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου εκτιμά τις προσπάθειες σου για την βελτίωση της σχέσης σας και στο ανταποδίδει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σου σχέσεις, βελτιώνονται στο έπακρο! Νέες συνεργασίες επίσης ευνοούνται! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποιες αναποδιές, κυρίως διότι αμέλησες κάποιες υποχρεώσεις!

Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα έχεις αποτελεσματικές επικοινωνίες, πράγμα που θα φέρει σπουδαία οφέλη για εσένα και επιπλέον οι γύρω σου σε ευγνωμονούν με διάφορους τρόπους, για την εξυπηρέτηση και την πολύτιμη βοήθεια που τους προσφέρεις! Η πρακτικότητα και η λογική σου, σε εξυπηρετούν να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ορισμένους από τους στόχους και τους σκοπούς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μία συζήτηση με το ταίρι σου, η οποία θα είναι εποικοδομητική και χρήσιμη για την σχέση σου! Θα βρείτε σίγουρα λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ένα φλερτ με ένα πρόσωπο σήμερα, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, η απόδοσή σου βελτιώνεται και αυτό επιβραβεύεται! Οικονομικά, έρχονται μόνιμες λύσεις, σε πολλά προβλήματα!

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, τα γεγονότα και οι καταστάσεις, θα σου προσφέρουν χαρά, καλοπέραση, ενθουσιασμό και την αίσθηση της ευχαρίστησης και ικανοποίησης! Ο περίγυρος σου, θα σε βοηθήσει σε πολλούς από τους στόχους σου και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου! Γνωρίζεις πλέον πως να γοητεύσεις το πλήθος και γίνεσαι απόλυτα δημοφιλής και περιζήτητος κοινωνικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο απαιτητικός στο ταίρι σου! Ωστόσο οι γεμάτες πάθος και αισθησιασμό στιγμές, ο ρομαντισμός και οι ευχάριστες εξελίξεις, θα τα διορθώσει όλα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις θαυμαστές, κατακτήσεις και φλερτ! Ένας νέος έρωτας έρχεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάθε επαγγελματική σου δράση σήμερα, στέφεται από απόλυτη επιτυχία! Οικονομικά, θα έχεις μόνο εύνοια σήμερα, αρκεί να μην ρισκάρεις!

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα, φίλε Τοξότη, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και ανανέωσης! Ενισχύονται τα συναισθήματα σου και η διαίσθηση σου, γεγονός που εξυπηρετεί τα «θέλω» σου. Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν και αυτό θα σε οδηγήσει στις ορθές αποφάσεις για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να έχεις επαφές με ένα άτομο του παρελθόντος! Ωστόσο, μην κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, αλλά να προσπαθήσεις για επανασύνδεση, μετά την δική του πρωτοβουλία! Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε με το ταίρι σου, την θαλπωρή του σπιτιού και να απολαύσετε πολλές στιγμές ρομαντισμού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, στο εργασιακό σου περιβάλλον, πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς, με ευκολία! Οικονομικά, έρχονται κάποια έξοδα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι!

Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εκπλήρωση των στόχων σου, η υλοποίηση των σχεδίων σου και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι ευκολότερες τώρα για εσένα, χάρη στον σωστό τρόπο που επικοινωνείς με τον περίγυρο σου! Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς, γνωστούς και γείτονες! Εύνοια θα έχεις και σε μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις νέες γνωριμίες και φλερτ, όπως και το ερωτικό παιχνίδι! Αισθάνεσαι επιθυμητός και θελκτικός μέσα από ερωτικές επικοινωνίες και επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, επιστράτευσε υπευθυνότητα και ωριμότητα και κάνε μία σημαντική συζήτηση με το ταίρι σου, ώστε να λύσετε κοινά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μία προβληματική συναδελφική σχέση, βελτιώνεται στο έπακρο! Σε αγχώνουν κάποια έξοδα σήμερα, που αφορούν μετακινήσεις!

Υδροχόος

Γενικά

Σήμερα φίλε Υδροχόε, θα έρθουν απρόσμενα λύσεις για προβλήματα που σε απασχολούν καιρό τώρα! Μην ξεχνάς όμως, πως οι τρέχουσες εξελίξεις, χρειάζονται χρόνο και υπομονή! Μην παρασύρεσαι σε βιασύνες λοιπόν και μην πιέζεις καταστάσεις, πρόσωπα και γεγονότα! Σε επαφές και συναναστροφές, να αποφασιστικός, σοβαρός και λογικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η τάση που έχεις να είσαι πιο σοβαρός στις ερωτικές σου επαφές, θα γοητεύσει και τους γύρω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην κτητικότητα και ζήλια, καταστρέφοντας την ερωτική και αισθησιακή ατμόσφαιρα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχονται νέα ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας και επιτυχία! Οικονομικά, θα υπάρξει εύνοια, σε κάθε σου κίνηση και δράση!

Ιχθύες

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Ιχθύ και θα μπορέσεις με την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύσεις τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές σου! Επίσης, την σημερινή ημέρα, αρκετοί από τους σκοπούς σου, εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος! Θα έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, αρκεί να περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις στιγμές πάθους, αισθησιασμού και ρομαντισμού με το ταίρι σου, αρκεί να αποφύγεις εντάσεις και ξεσπάσματα ανούσια! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα το κατακτήσεις την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην προκαλείς κόντρες στο εργασιακό σου περιβάλλον, χωρίς λόγο! Οικονομικά, μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις και μην κάνεις αυθόρμητες κινήσεις!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram