Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (13/6)

Δημοσιεύθηκε 13 Ιουνίου, 2023

Κριός
Η μέρα σου σήμερα, Κριέ, θα έχει κάτι καλό στα οικονομικά. Περιμένεις κάποια απάντηση από δουλειά; Περιμένεις αποτελέσματα από συνέντευξη για μια προαγωγή; Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, μπορώ να σου πω με σιγουριά πάντως ότι είναι θετικό αποτέλεσμα! Επίσης έχεις μια αίσθηση σήμερα πως έχεις την τύχη με το μέρος σου! Θα χρειαστεί λίγη προσοχή αυτή η υπερβολή που θα νιώσεις, καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Γνωστά πράγματα δηλαδή!

Ταύρος
Είσαι πιο ήρεμος από χθες, Ταύρε. Η αλήθεια είναι αυτή! Και κάπως πάει να φτιάξει ακόμα περισσότερο η διάθεσή σου μέσα στη μέρα. Απλά δεν μπορείς να διαχειριστείς πολλά θέματα από ψυχολογικής άποψης, καθώς παλεύεις να διατηρήσεις αυτή τη θετική διάθεση με την οποία ξύπνησες. Έχεις κι ένα αίσθημα σαν να καταπιέζεσαι από πολλά… Γενικά προσπαθείς να διαχειριστείς την εσωτερική σου πίεση σήμερα, με τρόπο που δεν θα βγει παραέξω έντονα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Η διάθεση σήμερα είναι σε ένα καλό επίπεδο, Δίδυμε. Ενώ η δουλειά έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την περίοδο στη ζωή σου, εσύ θέλεις να κάνεις μικρές παύσεις μέσα στη μέρα και να χαλαρώνεις, γιατί νιώθεις πως δεν υπάρχει κάτι διασκεδαστικό. Σήμερα λοιπόν, ενώ υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις από αυτές που δεν αναβάλλονται, εσύ θέλεις να τελειώσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και να βγεις με φίλους. Και τα υπόλοιπα να τα αφήσεις για αύριο… Δυστυχώς όμως, δεν πάει έτσι… Ξέρω, νευριάζεις που δεν γίνεται αλλιώς, αλλά…

Καρκίνος
Η μέρα θέλει ενασχόληση με τη δουλειά και σήμερα, ναι, αλλά πιο έμμετρα! Η χθεσινή υπερβολή σε κούρασε αρκετά, αλλά δεν ξέρεις αν πρέπει να αλλάξεις πορεία ή να συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο. Εγώ θα σου πω πως μέσα στη μέρα, και ιδίως προς το βραδάκι, θα θελήσεις να βρεθείς με φίλους για να ξαλεγράρεις και να χαλαρώσεις κάπως. Οι φίλοι άλλωστε θα σε βοηθήσουν να βρεις και λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν αυτές τις μέρες.

Λέων
Παραμένεις στο ίδιο μουντ με χθες, Λέοντα. Απλά σήμερα σε πιάνει μια μανία για να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς στη δουλειά σου και να διεκδικήσεις ακόμα περισσότερα για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Σε ενοχλεί που μπορεί να δεις αθέμιτα μέσα από τους ανταγωνιστές σου και θέλεις να ξεσπάσεις – με έναν όχι και τόσο ήρεμο τρόπο! Όμως προτιμάς να αφήσεις τη δουλειά σου να μιλήσει για σένα! Αίσθημα πίεσης αλλά και ευθύνης σήμερα!

Παρθένος
Σήμερα σαν να πας να σηκώσεις κεφάλι, Παρθένε. Η διάθεσή σου πάει να καλυτερεύσει, αλλά εσύ προτιμάς να έχεις χαμηλά την μπάλα και σήμερα για να μην απογοητευτείς. Είσαι ακόμα καχύποπτος και σήμερα και προτιμάς να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου. Έχεις μια πίεση ψυχολογική που θα την ξεσπάσεις στο σπίτι σου και θα κάνεις μια ξεγυρισμένη γενική. Γιατί για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις δεν σε κόβω…

Ζυγός
Η αίσθηση πως όλα πηγαίνουν καλύτερα από όσο πίστευες, Ζυγέ, σε κάνει αρκετά καχύποπτο σήμερα. Θεωρείς ότι πρέπει να προετοιμαστείς για κάτι που ακόμα δεν έχει δώσει κάποιο σημάδι. Εσύ όμως πρέπει να είσαι έτοιμος… Ενώ έχεις μια πολύ καλή διάθεση σήμερα, μέσα στη μέρα θα νιώθεις ένα άγχος να σε πλημμυρίζει, χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος! Εν τω μεταξύ, κάτι έχεις να κάνεις και το έχεις ξεχάσει. Και σπας το κεφάλι σου να θυμηθείς!

Σκορπιός
Ναι μεν θα είσαι φουλ απασχολημένος στη δουλειά σου σήμερα, Σκορπιέ, αλλά θα έχεις και μικρά τυχερά! Τι εννοώ: δουλειές που θα έρθουν ή που περίμενες να έρθουν μέσα από συζητήσεις που είχες κάνει! Θετικές απαντήσεις και ίσως να χρειαστεί να τρέξεις τα πρότζεκτ λίγο πιο γρήγορα από ό,τι υπολόγιζες! Γενικά, είσαι μεν καλά ψυχολογικά –για τα δεδομένα σου πάντα– αλλά έχεις και μια ένταση που σιγοβράζει μέσα σου και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να την πληρώσει ο υπεύθυνος! Μια τυπική Τρίτη σου δηλαδή!

Τοξότης
Τρικυμία εν κρανίω γιατί δεν σου τα λένε καλά οι γύρω σου, Τοξότη, σήμερα! Αν όμως το αφήσεις αυτό και απομακρυνθείς από αυτά τα καλόπαιδα που σε ταράζουν, η μέρα σε θέλει να έχεις τη διάθεση να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και να μην ασχοληθείς με οτιδήποτε θα σε ρίξει ψυχολογικά! Προσπαθείς να κρατήσεις τη θετικότητά σου σε υψηλά επίπεδα, κι ας μην το νιώθεις όσο το δείχνεις!

Αιγόκερως
Κι εκεί που μπορώ να πω πως βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά, σήμερα σε πιάνει ένα αμόκ και μια διάθεση να κάνεις χαμό, Αιγόκερε. Σε πιάνουν τα νεύρα σου; Νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα τους ανθρώπους γύρω σου, γιατί σκάνε στο μυαλό σου σκηνικά και ξυπνάνε παρόμοια συναισθήματα! Μια υπερβολή, ένα κακό που δεν έχει και τόσο βάση με την πραγματικότητα… Είναι όλο δικό σου! Ωστόσο, επειδή το βράδυ ίσως προγραμματίζεις κάποια έξοδο, θέλω να είσαι προσεκτικός σε υπερβολές και κρεπάλες…

Υδροχόος
Η μέρα σου έχει έναν ψυχολογικό αναβρασμό, Υδροχόε! Έχεις μια ένταση εσωτερική που ψάχνεις να δεις τι φταίει και πού μπορεί να οφείλεται όλο αυτό! Η δυσκολία σου όμως να το φιλτράρεις εγκεφαλικά όλο αυτό είναι ίσως και η αιτία που ταράζεσαι ακόμα περισσότερο ψυχολογικά! Είναι κι αυτή η υποσυνείδητη αίσθηση ότι πρέπει να τα βάλεις όλα σε μια σειρά σήμερα, που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις…

Ιχθύες
Οικονομικά περίεργα σήμερα, Ιχθύ… Πρέπει να επαναφέρεις κάπως τη διαχείριση ή το πλάνο που είχες φτιάξει πριν καιρό, γιατί κάνεις νέα πλάνα, πιο μεγαλόπνοα όπως λες εσύ, με περισσότερες πιθανότητες αυταπάτης λέω εγώ… Το ότι δεν αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να μαζευτείς και να μπεις σε μια σειρά με θέματα που περνούσες στο ντούκου τόσο καιρό, δεν το νιώθεις ακόμα… Κι ας ζορίζεσαι! Ε σήμερα θα το δεις ξανά, καθώς κάνεις έξοδα χωρίς να υπολογίζεις το αύριο!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram