Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (13/5)

Δημοσιεύθηκε 13 Μαΐου, 2023

Για τους Κριούς, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας όσο πιο χαλαρά γίνεται σεβόμενη/ος τους χρόνους και τις αντοχές σας. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ξεκουράζει σε ψυχικό επίπεδο παρά να δώσετε τη δυναμική σας σε κάτι που υπάρχει το ρίσκο να μπείτε σε διλλήματα. Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος οπότε χρειάζεται να μείνετε μακρυά από παρορμητισμούς.

Για τους Ταύρους, κοινωνικές εξελίξεις φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή για εσάς και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που έρχεται. Η συμμετοχή σας σε κοινωνικά δρώμενα είναι σημαντική και η επαφή με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα. Μία καλλιτεχνική ιδέα έρχεται σήμερα και αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους Διδύμους, επαγγελματικά ζητήματα σήμερα προχωρήστε τα με προσοχή και με ευέλικτη στάση. Η παρότρυνση θα είναι να προσπαθήσετε να δείτε τις καταστάσεις περισσότερο σφαιρικά αντί να σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες. Κοιτάξτε τη μεγάλη εικόνα και βάλτε περισσότερο συναίσθημα στις δράσεις σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην πάρετε κάποιο ρίσκο για τον οποιοδήποτε λόγο.

Για τους Καρκίνους, ευκαιρία να εμβαθύνετε περισσότερο σε κάτι που ασχολείστε αυτή τη περίοδο σας δίνεται σήμερα και αύριο και να εξερευνήσετε νέα επίπεδα. Προσπαθήστε να εστιάσετε στο τώρα αλλά κοιτώντας το μέλλον ώστε να μπορέσετε να αντιληφθείτε πώς θα ήταν καλύτερο να πράξετε μόλις ορθοδρομήσει ο Ερμής σε λίγες ημέρες.

Για τους Λέοντες, δύσκολη στιγμή για πριγκίπισσες και πρίγκιπες μιας και τα πλανητικά δρώμενα έχουν φέρει μια γενικότερη αναστάτωση. Δώστε σημασία σε βαθύτερες επιθυμίες σας οι οποίες κινητοποιούνται σήμερα και αφήστε ότι δεν «λύνεται» για μια άλλη στιγμή αφού ορθοδρομήσει ο Ερμής.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας βοηθώντας να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους, μέρη και πράγματα τα οποία έχετε για κάποιον λόγο στη καρδιά σας. Αφιερώστε χρόνο και ενέργεια στον συγκεκριμένο τομέα και αφεθείτε σε ότι έρχεται και νιώθετε όμορφα. Είναι σημαντικό να πάρετε χαρά ακόμη και από μικρά πράγματα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ενδέχεται ο τομέας της καθημερινότητάς σας ή της εργασίας σας να σας απασχολήσει με κάποιον τρόπο γιαυτό προχωρήστε το πρόγραμμά σας χαλαρά. Δώστε χώρο και ενέργεια σε ότι μπορεί να σας ταξιδέψει και προσέξτε την υγεία σας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Σκορπιούς, ιδιαίτερα δημιουργική ημέρα η σημερινή γιαυτό μην αφήσετε ευκαιρίες που προκύπτουν ανεκμετάλλευτες. Ακόμη και αν δεν προκύψουν, δημιουργείστε εσείς τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να υπάρχει ανάπτυξη σε ένα δημιουργικό εγχείρημα το οποίο έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί δίνοντας τη δυναμική σας. Ο Ερμής σε λίγες ημέρες θα ορθοδρομήσει οπότε θα έχετε όλο το πεδίο ελεύθερο.

Για τους Τοξότες, μικρές τροποποιήσεις μπορείτε να κάνετε αυτές τις ημέρες σχετικά με ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την ιδιωτική σας ζωή. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για άλματα μιας και οι Εκλείψεις είναι ακόμη ενεργές και ο Ερμής είναι ανάδρομος ακόμη για λίγες ημέρες ωστόσο μικρές αλλαγές μπορούν να γίνουν.

Για τους Αιγόκερους, νέες σκέψεις, ιδέες και επαφές με άλλα άτομα μπορούν να σας βοηθήσουν πάνω σε κάτι που ασχολείστε αυτό το διάστημα και δίνετε τη δυναμική σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι ο τρόπος που περνάτε τα μηνύματά σας. Θα πρέπει να είστε όσο πιο κατανοητή/ός γίνεται και σε επαφή με την ευαίσθητή σας πλευρά γιατί εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείτε ή να παρεξηγήσετε κάτι που έρχεται από έξω προς εσάς.

Για τους Υδροχόους, με ιδιαίτερη ενσυναίσθηση προσπαθήστε σήμερα να έρθετε σε επαφή με ότι είναι πολύτιμο για εσάς ειδικά αν πρόκειται για ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας. Μην αφήσετε τίποτα και για κανέναν λόγο να σας αποθαρρύνει. Κρατήστε σταθερά τις ισορροπίες σας και είναι σίγουρο πως σε λίγες ημέρες που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ενθαρρύνουν να προχωρήσετε βήματα μπροστά σε κάτι που θέλετε πολύ αυτή τη στιγμή. Μπορεί τα εμπόδια να είναι υπαρκτά λόγω του Ερμή ανάδρομου για λίγες ακόμη ημέρες ωστόσο υπάρχει η εύνοια και η θέληση να τα προγραμματίσετε.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram