Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (12/9)

Δημοσιεύθηκε 12 Σεπτεμβρίου, 2021

Κριός
Η Κυριακή έρχεται με περισσότερη διάθεση για εξωστρέφεια και διασκέδαση, ενώ μια κοντινή εκδρομή ή ένα ταξιδάκι θα ήταν σούπερ για να αλλάξεις παραστάσεις, όσο κι αν στο πίσω μέρος του μυαλού σου τρέχουν τα σχέδια για τη νέα σεζόν.

Ταύρος
Δώσε σημασία σε υποχρεώσεις και δραστηριότητες που χρειάζονται οργάνωση εν όψει της νέας εβδομάδας σήμερα. Ένα προσωπικό ή οικονομικό θέμα ενδέχεται να σε αγχώνει περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Απολαμβάνεις περισσότερο σήμερα την παρέα φίλων, συντρόφων, συγγενών, αγαπημένων προσώπων, με διάθεση να κάνεις ένα ευχάριστο διάλειμμα ή και να ζητήσεις τον συμβουλή τους για κάτι που σε απασχολεί.

Καρκίνος
Η Κυριακή έρχεται να σου θυμίσει πως ξεκινά μια νέα εβδομάδα, τα σχολεία ανοίγουν και γενικά «καλοκαίρι τέλος» για τα καλά από αύριο, οπότε πρέπει να οργανωθείς. Αν μάλιστα ξέφυγες στο κομμάτι των κιλών, είναι ώρα να ξεκινήσεις και διατροφή.https://d-39188683102347908411.ampproject.net/2108280007001/frame.html

Λέων
Αξιοποίησε την Κυριακή για να κάνεις όλα όσα σε ευχαριστούν: να απολαύσεις ένα γεύμα με τον σύντροφό σου, να κάνεις μια διασκεδαστική δραστηριότητα με τους φίλους σου ή να χαρείς περισσότερο με τα παιδιά σου λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία.

Παρθένος
Μια αίσθηση υποχρεώσεων προς το σπίτι και τη δουλειά έχει η Κυριακή και πιθανώς να υπερβάλλεις κι εσύ λιγάκι ως προς αυτό. Cheer up όμως, γιατί από 15/9 ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και θα πάρεις σημαντικές ανάσες στην καθημερινότητά σου.

Ζυγός
Η ενεργητικότητά σου στο να προετοιμάσεις το πρόγραμμα για τις σπουδές ή τη δουλειά, έχοντας και πιθανές σχετικές συζητήσεις Κυριακάτικα, δεν σημαίνει πως η νέα εβδομάδα πρέπει να σε βρει ήδη dead, γιατί υποδέχεσαι και έναν Άρη στο ζώδιο σου από 15/9 που θα σε τρέξει γερά.

Σκορπιός
Πιθανώς κάποια επαγγελματικά θέματα σχετιζόμενα και με τα οικονομικά σε απασχολούν τουλάχιστον σε επίπεδο σκέψης και δεν θα ήταν κακή ιδέα να τα βάλεις όλα κάτω σήμερα, για να δεις τι σε συμφέρει και τι όχι.

Τοξότης
Η ρουτινιάρικη κατάσταση που όσο να ’ναι ξεκινά σχεδόν για όλους πλέον από αύριο, σε βάζει στη διαδικασία να οργανωθείς, θέτοντας και τους στόχους σου για τη νέα σεζόν.

Αιγόκερως
Η Κυριακή είναι ιδανική για να την αφιερώσεις στον ύπνο και την συνολική ξεκούραση του σώματός σου, αφήνοντας για λίγο στην άκρη υποχρεώσεις και άγχη, καθώς επίσης και χαζοεκνευρισμούς.

Υδροχόος
Οι φίλοι είναι παρόντες αυτή την Κυριακή, καλώντας σε να ξεκουνηθείς λιγάκι για ένα καφεδάκι, ένα σινεμαδάκι, μια βόλτα, κάτι τέλος πάντων που σου φτιάχνει το κέφι.

Ιχθύες
Αν έχεις την διάθεση, θα ήταν καλό να κάτσεις να οργανώσεις το πρόγραμμα της νέας εβδομάδας ή να βγάλεις και λίγη δουλίτσα perhaps, καθώς το ξεκίνημα της είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram