Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (12/1)

Δημοσιεύθηκε 12 Ιανουαρίου, 2023

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα ο Άρης ο κυβερνήτης του ζωδίου σου επιστρέφει μετά από 2 μήνες σε ορθή φορά δίνοντας περιθώρια για πιο ευνοϊκές επικοινωνίες αλλά και αποφάσεις! Το κλίμα σταδιακά από σήμερα χαλαρώνει ενώ με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στην Παρθένου έχεις την ευκαιρία να διακόψεις κάποια κακή συνήθεια, να φροντίσεις το σπίτι σου, να οργανώσεις το χρόνο σου ή ακόμα και να ασκηθείς! Διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην κολλάς σε πρακτικά ζητήματα, διότι ενδεχομένως να προκαλέσεις ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, θα φλερτάρεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, με το οποίο όντως ταιριάζετε και σου αξίζει και αυτό θα σου βγει σε καλό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, λόγω άψογης απόδοσης, θα έχεις επιτυχία! Μία οικονομική λύση έρχεται από το πουθενά και σε απαλλάσσει από ένα χρόνιο άγχος!

Ταύρος♉

Γενικά

Φίλε Ταύρε, αυτή την Πέμπτη ο Άρης επιστρέφει επιτέλους σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων και επιτέλους σταματάει η «γκίνια» στα οικονομικά αλλά θα μπορείς να διαχειριστείς και πιο εύκολα τις ανασφάλειά σου! Επιπλέον, η Σελήνη σήμερα συνεχίζει την πορεία της στην Παρθένο και βάζεις και πάλι σε προτεραιότητα την αισθηματική σου ζωή και την ψυχαγωγία σου, προβάλλεις και προσφέρεις τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και οι άλλη σε λατρεύουν για αυτήν την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, θαυμαστές και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις σήμερα μεγαλεπήβολες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, διότι δεν θα καταφέρεις να τηρήσεις πολλά από αυτά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό χώρο, προσπάθησε να μην γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης από αυτούς που βοηθάς! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, επιτέλους ανάσα θα πεις από αυτή την Πέμπτη γιατί ο Άρης από το ζώδιο σου, επιστρέφει και πάλι σε ορθή φορά και ηρεμεί το τοπίο γύρω σου! Σταματά η καθημερινή αταξία που σε έκανε έξω φρενών και μπορείς να βάλεις μπροστά τα εποικοδομητικά σχέδιά σου! Επιπλέον με την Σελήνη στην Παρθένο, η ζεστή αγκαλιά της οικογένειας σου δίνει την υποστήριξη και την αγάπη που έχεις ανάγκη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μήνυμα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο υπερπροστατευτικός με το άλλο σου μισό, διότι ενδεχομένως ορισμένες στιγμές, τον καταπιέζεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν απρόσμενα έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της εργασία, αφού η τάση σου για ευθιξία, ενδεχομένως να προκαλέσει παρεξηγήσεις!

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα Πέμπτη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων και επιτέλους ξεφεύγεις από τα ψυχολογικά αδιέξοδα, από την κούραση και μπαίνεις στην τελική ευθεία για να κλείσεις καταστάσεις εκκρεμείς! Με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στην Παρθένο καταφέρνεις και είσαι πολύ δημοφιλής, περιζήτητος και ιδιαίτερα αγαπητός, αφού μέσα από επαφές, πολλά άτομα θα σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η συμπεριφορά σου να είναι κάπως απόμακρη και ιδιαίτερα εγκεφαλική και το άλλο σου μισό θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι βάζεις σε δεύτερη μοίρα τα συναισθήματα του! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις φλερτ, και επιπλέον έρχονται νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι αποτελεσματικές και ιδιοφυείς ιδέες σου, θα σου φέρουν επιτυχία! Ίσως υπάρξουν ορισμένες μικρές οικονομικές απώλειες, λόγω κακής διαχείρισης την σημερινή!

Λέων♌

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων και επιτέλους μπορείς να προχωρήσεις μπροστά στα μεγάλα σχέδια και στις μεγάλες προσδοκίες που θέλεις να προχωρήσεις! Με την Σελήνη από την Παρθένο είναι πολύ πιθανή μία αγορά αυτή την ημέρα ή κάποιες χαρούμενες ειδήσεις για τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αρπάζεις την ευκαιρία για μία νέα σχέση σταθερή, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να χορτάσεις μία αισθησιακή, καυτή, αλλά και απόλυτα συναισθηματική ημέρα! Περιόρισε μόνο την κτητικότητα και την ζήλια, απέναντι στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ίσως να υπάρξει αρκετό άγχος, αφού θα πρέπει να αναμένεις καθυστερήσεις! Οικονομικά, έρχονται με διάφορους τρόπους, επιπλέον έσοδα!

Παρθένος♍

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα Πέμπτη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά αφήνοντας περισσότερα περιθώρια ανέλιξης επαγγελματικής και επιτέλους ξεφεύγεις από την εργασιακή στασιμότητα που σε θύμωνε το τελευταίο διάστημα! Με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις σίγουρα μία τυχερή ημέρα, λόγω κάποιων καταστάσεων και γεγονότων που θα έρθουν, εξαιτίας της λάμψης σου και της φλογερής προσωπικότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι εύκολα και γρήγορα, με μία καινούργια γνωριμία, γιατί πιθανόν να διαπιστώσεις ότι τελικά, δεν είναι και ό,τι καλύτερο! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην τάση σου να είσαι υπερβολικά παρορμητικός και εγωκεντρικός, για να αποφύγεις εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, πες όχι στην ανούσια ανταγωνιστικότητα, αλλά πες ναι στην αυτοπεποίθηση! Οικονομικά κάνεις απερίσκεπτες σπατάλες και σχεδόν αμέσως το μετανιώνεις!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά από σήμερα Πέμπτη και αυτό για σένα σημαίνει ότι μπορείς να προχωρήσεις επιτυχώς σε θέματα σπουδών, νομικών εγγράφων ή και να προγραμματίσεις ένα μακρινό ταξίδι! Η Σελήνη βέβαια ολοκληρώνοντας την πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου, σε κάνει αρκετά πιο καχύποπτο, επιφυλακτικό και ευσυγκίνητο! Η μέρα είναι κατάλληλη για ενδοσκόπηση και αναγνώριση σφαλμάτων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία τώρα, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις το άλλο σου μισό συνεχώς, χωρίς αντάλλαγμα! Άρχισε να κοιτάς λίγο και τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, γιατί στο τέλος θα ξεσπάσεις με άσχημο τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, θα κάνεις κάποια λαθάκια λόγω έλλειψης συγκέντρωσης! Οικονομικά, η τύχη σου χαμογελά, εκεί που δεν το περιμένεις καν!

Σκορπιός♏

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά και πλέον θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να διευθετήσεις τα οικονομικά σου, τα χρεωστικά σου υπόλοιπα, αλλά και να κάνεις επιτυχημένες κινήσεις για την τόνωση του εισοδήματός σου! Με την Σελήνη από την Παρθένο έχεις την ανάγκη να βοηθήσεις όποιον αγαπάς !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!! Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό παραπονιέται συνεχώς, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις απέναντι του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες σου με τις εξαίσιες ιδέες σου! Μην ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα μόνο για να ευχαριστείς τους άλλους!

Τοξότης♐

Γενικά

Φίλε Τοξότη, για σήμερα Πέμπτη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά και το τοπιο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου γίνεται αρκετά πιο θετικό! Τώρα μπορούν να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις που σε είχαν μπερδέψει το τελευταίο δίμηνο! Με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στην Παρθένο επικεντρώσου στους στόχους σου και να είσαι σίγουρος ότι αν λειτουργήσεις ρεαλιστικά και με μετριοπάθεια δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το άλλο σου μισό σήμερα και είναι σίγουρα η ιδανική στιγμή για σταθεροποίηση ή και επισημοποίηση της ερωτικής σας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις εκπλήρωση φιλοδοξιών και σταθερότητα! Οικονομικά, οι δράσεις και οι ενέργειες σου, θα έχουν σίγουρη επιτυχία!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, από σήμερα ο Άρης κινείται σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων και μπορείς να νιώσεις πιο δυνατός σωματικά, ενώ και στην εργασία σου θα μπουν κάποια πράγματα σε μία τάξη! Η Σελήνη από την Παρθένο τονώνει σήμερα την δίψα σου για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, κοινωνικότητα καλοπέραση και αρκετές χαρμόσυνες επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για άπειρες ερωτικές επικοινωνίες! Έρχονται μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν και θα αλλάξουν θετικά τα δεδομένα σου στον έρωτα! Πολύ πιθανόν, να έχεις και μία νέα γνωριμία, που θα σου τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε όσο μπορείς νεύρα, ξεσπάσματα και τσακωμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανώριμη και επιπόλαιη συμπεριφορά σου, σε επάγγελμα, αλλά και σε χρήμα, φέρνει απώλειες, γι’αυτό παρέμεινε συνετός!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, από σήμερα ο Άρης σε ορθή φορά από το ζώδιο των Διδύμων φέρνει εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή, ενώ εσύ επικεντρώνεσαι το να βάλεις μπροστά σχέδια που σου δίνουν χαρά! Η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στην Παρθένο και ίσως μεγαλοποιείς πολύ περισσότερο κάποιες καταστάσεις και δεν μπορείς να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσει ορθά και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στο παιχνίδι του έρωτα και της αποπλάνησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ενδυνάμωση συναισθήματος και σεξουαλικής ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες και καταφέρνεις τελικά να ανταπεξέλθεις σε o,τιδήποτε σου ανατεθεί τώρα! Οικονομικές συναλλαγές και δραστηριότητες σήμερα, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, για σήμερα Πέμπτη το μεγάλο νέο για το ζώδιο σου είναι ότι ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων και επιτέλους θα ηρεμήσεις από την «γκίνια» που βίωνες το τελευταίο διάστημα ! Λύνονται ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου! Η Σελήνη από την Παρθένο, σε κάνει ιδιαίτερα ανοιχτό προς αυτούς που αγαπάς και λαμβάνεις ζεστασιά , αποδοχή και υποστήριξη από τα δικά σου άτομα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία για αναζωπύρωση σχέσης ή για συζητήσεις το ενδεχόμενο επισημοποίησης γάμου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν αρκετές αξιόλογες και ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μην αποποιείσαι ευθύνες, γιατί θα έχεις προβλήματα και καθυστερήσεις! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα έξοδα για λόγους καλλωπισμού ή ψυχαγωγίας!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram