Ζώδια : Ημερήσιες Προβλέψεις (11/9)

Δημοσιεύθηκε 11 Σεπτεμβρίου, 2021

Κριός
Ανεβάζεις ψυχολογία και έχεις διάθεση να κανονίσεις εξόδους, συναντήσεις αλλά και ταξιδάκια με φίλους ή σύντροφο, γεγονός που φέρνει επιπλέον ενθουσιασμό!

Ταύρος
Ok, ίσως όχι το πιο χαλαρό Σ/Κ από άποψη ρυθμών και υποχρεώσεων, όμως όλο και κάτι θα καταφέρεις να ξεκλέψεις για να κάνεις και πράγματα που σε γεμίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ευχάριστο σε γενικές γραμμές το Σ/Κ σου, προσφέρεται για ταξίδια σε αγαπημένους προορισμούς, αν και δεν αποκλείεται να πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις ορισμένες υποχρεώσεις.

Καρκίνος
Ένα άγχος για τα οικονομικά σου βγαίνει σήμερα, όμως μην «πονοκεφαλιάζεις», γιατί θα έρθουν σημαντικές λύσεις σε αυτό το κομμάτι.

Λέων
Το καλύτερο και σίγουρα το πιο ερωτικό weekend του μήνα ξεκινά και αξίζει να το απολαύσεις, και θα σου «δώσει» πολλά.

Παρθένος
Επειδή ίσως σήμερα σου βγει όλη η κούραση της εβδομάδας, φρόντισε να βάλεις σε απόλυτη προτεραιότητα την χαλάρωση και την ευεξία σου.

Ζυγός
Με λαχτάρα για διασκέδαση υποδέχεσαι το Σ/Κ, το οποίο μάλλον θα σε ανταμείψει big time

Σκορπιός
Προσπάθησε να εστιάσεις στα θετικά της ημέρας, αποφεύγοντας να κουράσεις «εαυτόν και αλλήλους» με γκρίνιες και παραξενιές.

Τοξότης
Το Σ/Κ μάλλον σε βρίσκει να ταξιδεύεις / είσαι σε έναν αγαπημένο προορισμό συντροφιά με καλή παρέα, παίρνοντας «ανάσες» από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Αιγόκερως
Δώσε μεγαλύτερη σημασία σήμερα στην ικανοποίηση των προσωπικών σου αναγκών, αποφεύγοντας να ασχοληθείς με ανασφάλειες άλλων.

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου,έρχεται με τις καλύτερες προδιαγραφές, οπότε αν δεν έχεις κανονίσει κάτι, προλαβαίνεις ακόμα για κοντινό ρομαντικό ταξιδάκι!

Ιχθύες
«Θέλεις επειγόντως διακοπές, κάτω απ’ την Πανσέληνο βουτιές» στην κυριολεξία, με την σούπερ healing στον Υδροχόο. Ετοίμασε βαλίτσες και off you go!
 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram