Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (11/4)

Δημοσιεύθηκε 11 Απριλίου, 2022

Κριός

Η Σελήνη στο Λέοντα προσφέρεται για να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων, όσον αφορά όμως στη διάθεσή σου, ο ενθουσιασμός σου μπορεί να πληγεί από «ατυχείς» ή/και απρόσμενες καταστάσεις. Παράλληλα, η Δήμητρα στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να επιβαρύνει την καθημερινότητά σου με επιπλέον υποχρεώσεις ή να βάλει επιπρόσθετα εμπόδια, γι’ αυτό προνόησε για κάθε πιθανή αναποδιά ή ατυχία και βέβαια έχε πάντα μαζί σου τα αναγκαία έγγραφα. Αν πάλι προκύψει μια σύγκρουση συμφερόντων με γείτονα ή συγγενή σου, χειρίσου το όλο θέμα συμβιβαστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Η Σελήνη στο Λέοντα συνηγορεί σε… πλείστα προβλήματα στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα ανεβάσουν κι άλλο τον «πήχη» δυσκολίας, αφού οι 24 ώρες δεν σου φτάνουν. Παράλληλα, η Δήμητρα στον 2ο ηλιακό οίκο σου περιορίζει τις οικονομικές σου προοπτικές, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, επιλέγοντας να τακτοποιήσεις πρώτα τις παλιές ή νέες υποχρεώσεις σου. Φρόντισε επίσης να είσαι τυπικά εντάξει στις συναλλαγές σου, αφού σήμερα τα πειστήρια «μετράνε» και… σώζουν!

Δίδυμοι

Με τη Δήμητρα στο ζώδιό σου μπορεί να περάσεις από μια φάση «εξετάσεων» που είτε θα επιβεβαιώσει το καλό όνομα που έχεις στην «πιάτσα», είτε θα πλήξει τη φήμη σου, ανάλογα με το πόσο «επαγγελματικά» θα φερθείς, αφού οι επιπολαιότητες και τα λάθη δεν επιτρέπονται. Ίσως πάλι «να σου μπουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», εξ αιτίας μιας νομικής εξέλιξης ή κάποιων αποδείξεων που θα σου ζητηθούν και δεν θα τις έχεις. Παράλληλα, η Σελήνη στο Λέοντα συνηγορεί σε μια… μη κανονική καθημερινότητα, είτε πρόκειται για εμπόδια και καυστερήσεις, είτε για μη αναμενόμενες καταστάσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο Λέοντα συνηγορεί σε μια διακριτή… ακαταστασία στα οικονομικά σου αλλά και σε σχέση με όλα αυτά που ζητάς, αφού οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου δεν μπορούν να βρουν… στασίδι για να κάτσουν! Απαιτείται λοιπόν σύνεση και ψυχραιμία. Παράλληλα, η Δήμητρα στον 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια στενόχωρη κατάσταση εξ αιτίας εμποδίων ή καθυστερήσεων ή/και από παρασκηνιακές «τρικλοποδιές», το «μήνυμα» ωστόσο σε κάθε περίπτωση είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις σχέδια χωρίς τον «ξενοδόχο». Ίσως πάλι να προκύψουν πιεστικές αναγκαιότητες, λόγω ενός θέματος υγείας.

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τις αρετές και τα μειονεκτήματά σου, περισσότερο όμως τα δεύτερα και πρόσεξε μήπως τελικά εκτεθείς, ποντάροντας σε κάτι που όχι μόνον δεν θα σου «βγει» αλλά θα δημιουργήσει και επιπρόσθετα προβλήματα. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σε πιέζει να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα είτε μιας κοινωνικής ομάδας, είτε ενός φίλου ή μιας φίλης, που αντιμετωπίζει θέματα υγείας ή έχει μια πολύ κακή ψυχολογία, δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να παραστήσεις τον «σωτήρα», αφού κινδυνεύεις να γίνεις τελικά ο «αποδιοπομπαίος τράγος»!

Παρθένος

Με τη Δήμητρα στον 10ο ηλιακό οίκο σου οφείλεις να κινηθείς αρκετά προσεκτικά, τηρώντας τα προσχήματα και την δεοντολογία, ώστε να ανταπεξέλθεις με επιτυχία τις «εξετάσεις» που θα περάσεις. Αυτό σημαίνει περισσότερη δουλειά κι απανωτοί έλεγχοι, αφού δεν μπορείς να αφήσεις τίποτα στην τύχη. Ούτε βέβαια να αναθέσεις κάτι σημαντικό σε φίλο/η ή γνωστό/η σου, αφού μπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Ζυγός

Η Σελήνη στο Λέοντα συνηγορεί σε ποικίλες «ζυμώσεις» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο να μην είναι το επιθυμητό, ενώ τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς, γι’ αυτό μη βιαστείς να πάρεις θέση. Παράλληλα, η Δήμητρα στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο τυπικό/η και προσεκτικό/η στις συναλλαγές σου, ώστε να μην έχεις θέματα με τον νόμο, ενώ είναι σκόπιμο να βάλεις από μόνος/η σου στην άκρη κάποιες ψυχαγωγικές δράσεις προκειμένου να γίνει η δουλειά σου, αφού θα έχεις και αυξημένα καθήκοντα. Επιπλέον κάποιος/α γείτονας ή συγγενής μπορεί να σε «ζορίσει» με τις απαιτήσεις του/της.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο Λέοντα συνηγορεί στην εμφάνιση σύνθετων προβλημάτων στη ζωή σου, ίσως μάλιστα κληθείς να διαχειριστείς πρόσωπα και καταστάσεις που τη μια λένε «άσπρο» και την άλλη «μαύρο», χωρίς να διαφαίνεται κάποια λύση. Παράλληλα, η Δήμητρα στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές. Επιπλέον, «παίζει» κι ένα πρόστιμο γι’ αυτό κοίτα να είσαι εντάξει με τα χαρτιά σου. Αν πάλι δανείσεις χρήματα θα… αργήσεις πολύ να τα πάρεις πίσω!

Τοξότης

Με τη Δήμητρα απέναντί σου να θέτει αναγκαιότητες είναι πιθανό να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες κι αν συμβεί αυτό φρόντισε να ξεκαθαρίσεις εξ αρχής ποια ακριβώς είναι τα καθήκοντά σου και ποια τα δικαιώματά σου. Αν τώρα συνάψεις κάποιου είδους συμφωνία να ξέρεις ότι στην πορεία θα σε περιορίσει, ενώ στην περίπτωση που έχεις ανοικτή μια νομική υπόθεση είναι σκόπιμο να την χειριστείς συμβιβαστικά. Παράλληλα με τη Σελήνη στο Λέοντα είναι θα αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, έχοντας ωστόσο ένα μάλλον προβληματικό χαρακτήρα γι’ αυτό… μην παίρνεις και πολύ φόρα!

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο Λέοντα «πειράζει» τα οικονομικά σου κι ίσως το πιο δύσκολο για σένα είναι το να διαχειριστείς «παράλογες» απαιτήσεις, που σε ξεπερνούν. Ίσως πάλι να διαπιστώσεις ότι… κακώς τήρησες τα δέοντα, ως προς μια υποχρέωσή σου! Παράλληλα με τη Δήμητρα στον 6ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να εξαντλήσεις τον επαγγελματισμό σου, επιβάλλοντας συνάμα όρια και κανόνες σε όποιον/α θεωρεί ότι βρίσκεται σε… παιδική χαρά και αμελεί τα καθήκοντά του/της! Επιπλέον, έχεις όλα τα «φόντα» για να βάλεις μπροστά ένα project που θα αντέξει στο χρόνο, ανεξάρτητα με το ότι αρχικά θα έχει τις δυσκολίες του.

Υδροχόος♒ 

Η Σελήνη απέναντί σου δεν προσφέρεται για οριστικά συμπεράσματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αντίθετα τα πράγματα θα πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο. Παράλληλα, η Δήμητρα στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί περιορισμούς στα «θέλω» σου, με την ρεαλιστική προσαρμογή να είναι ότι το… καλύτερο μπορείς να πετύχεις! Επιπλέον, μην τρέφεις ιδιαίτερες απαιτήσεις, ως προς την ψυχαγωγία σου, αφού σε περιμένει πολύ δουλειά! Ίσως πάλι να προκύψουν δυσκολίες στη σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά ευκαιρίας δοθείσης μπορεί να μπουν και κάποια πράγματα στη θέση τους.

Ιχθύες♓ 

Η Δήμητρα στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί αυξημένες υποχρεώσεις για την οικογένειά σου, με τη ζωή στο σπίτι να μην κυλά και τόσο ανέμελα, αντί όμως να «δραπετεύσεις» από τα προβλήματα, δες το πώς η θέσπιση ορίων και κανόνων θα αποβεί χρήσιμη για όλους. Η ημέρα πάντως δεν προσφέρεται για μισθώσεις και συμβόλαια ακινήτων. Παράλληλα με τη Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να υπάρξουν και κάποιες «αρρυθμίες» στα εργασιακά σου, το πιο σημαντικό για σένα ωστόσο είναι το να περιφρουρήσεις την υγεία σου από ανεπιθύμητες επιπλοκές, ξεκινώντας από τη διατροφή σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram