Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (10/11)

Δημοσιεύθηκε 10 Νοεμβρίου, 2022

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για δυσάρεστες αποκαλύψεις, κυρίως σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει πειθώ, γοητεία και διορατικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς συνεχώς να το άλλο σου μισό και κυρίως απέφυγε ξεσπάσματα ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει ακαταμάχητη σεξουαλικότητα και γοητεία, χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, οπωσδήποτε τακτοποίησε οφειλές και εκκρεμότητες στον οικονομικό τομέα! Στην καριέρα, αντιμετωπίζεις ορισμένα προβλήματα, που αφορούν τις συνεργασίες σου!

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, θα φέρει στην ζωή σου, ορισμένες αλήθειες που θα αναγκαστείς να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα φέρει βελτιωμένες διαπροσωπικές σχέσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε οπωσδήποτε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους με το άλλο σου μισό, αν πραγματικά επιθυμείς να αποφύγεις ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, αλλά καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι, γιατί θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, βάλλονται συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, δεν είναι η ιδανική ημέρα για αποφάσεις και δράσεις!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, αρκετές θα είναι οι πρακτικές δυσκολίες την σημερινή ημέρα στην καθημερινότητα σου! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, οφείλεις να μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει πολλές πρακτικές λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά εκτίθεσαι τελικά! Αν είσαι δεσμευμένος, η απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς το άλλο σου μισό, θα φέρει προβλήματα στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, θα έρθουν πολλές αναποδιές! Οικονομικά, θα έχεις άγχος για ορισμένα έξοδα!

Καρκίνος♋

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, οφείλεις να μην παρασυρθείς σε ανώριμες συμπεριφορές, εγωκεντρισμό και έπαρση, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει διασκέδαση, κοινωνικότητα, καλή φήμη, δημιουργικότητα και πολλές θετικές εξελίξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ναι στο ασταμάτητο φλερτ, αλλά ένα μεγάλο όχι σε υπερβολές, για να μην εκτεθείς και καταστρέψεις την φήμη σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, δεν είναι καλή ημέρα για ανταγωνιστικές συμπεριφορές, από πλευράς σου! Οικονομικά, ξοδεύεις ανούσια, γι’αυτό προσοχή!

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, επικεντρώνεσαι την σημερινή ημέρα στο σπίτι και την οικογένεια! Πιθανόν, να κλονιστούν συγγενικές σχέσεις, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, όψη που θα επαναφέρει παρελθοντικά προβλήματα! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές, με ένα άτομο που έχεις στην καρδιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να συνομιλείς ώριμα με το άλλο σου μισό και απέφυγε νεύρα, ξεσπάσματα και γκρίνια! Αν είσαι ελεύθερος, Καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις έναν έρωτα από το παρελθόν, γιατί ενδεχομένως θα πληγωθείς και πάλι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα πρέπει να αναμένεις κάποιες παρεξηγήσεις με τους ς συναδέλφους σου! Οικονομικά, θα προκύψουν ορισμένες οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι!

Παρθένος♍

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, θα υπάρξουν προβλήματα και αναποδιές σε επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις και σε σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει ένα ευχάριστο νέο ή μήνυμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια ή ακόμα και προσβολές προς το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην αναλώνεσαι σε έρωτες και φλερτ, χωρίς ουσία! Δεν σε καλύπτουν πια τα επιφανειακά και δεν σου προσφέρουν τίποτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, μακριά από συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

Ζυγός♎

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, την σημερινή ημέρα, το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, σε κάνει να θεωρείς δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις και σε ωθεί να έχεις δογματική συμπεριφορά! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει σταθερότητα και ικανοποίηση από τα κεκτημένα και τις αξίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε άμεσα ζήλια και κτητικότητα, απέναντι στο ταίρι σου, αν θες να αποφύγεις μία ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει μία νέα γνωριμία, αλλά γενικά οι εξελίξεις θα είναι αρκετά αργές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά σου θέματα, οι αργοί σου ρυθμοί, θα φέρει κακή αποδοτικότητα! Στα οικονομικά σου ζητήματα, περιόρισε τις άσκοπες σπατάλες!

Σκορπιός♏

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, σε καθιστά αρκετά επιρρεπή σε γκάφες και λάθη που δεν διορθώνονται εύκολα! Πρέπει να μείνεις λογικός, προσγειωμένος και ώριμος απέναντι στους σκοπούς σου! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει ομορφιά, εκπλήρωση ονείρων και πολλές ευχάριστες στιγμές με τα άτομα που αγαπάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα ταραχτεί η σιγουριά και η ασφάλεια που ένιωσες στην σχέση η τον γάμο σας! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι κάπως επιπόλαιος και πολύ πιθανόν να φερθείς ανώριμα απέναντι σε μία νέα γνωριμία την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, σε προβληματίσουν και θα σε πιέσουν σήμερα!

Τοξότης♐

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα πρέπει να αποφύγεις μυστικά και ψέματα, όπως και παρασκηνιακές δράσεις! Επιπλέον, ορισμένα προβλήματα επανέρχονται και σε βαραίνουν ξανά, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει τρυφερές στιγμές με τα άτομα που αγαπάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε παράνομους απαγορευμένους έρωτες! Πρέπει να αντισταθείς, διότι θα έρθουν αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις και εξιδανικεύσεις ατόμων και σχέσεων, διότι θα απογοητευτείς πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, είναι πολλά τα προβλήματα σου και ίσως αγχωθείς! Οικονομικά, δεν θα έχεις δυσκολίες!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στον φιλικό τομέα! Παρασύρεσαι σε εγωιστικές συμπεριφορές και ξεσπάσματα, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, προκαλώντας ρήξεις! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει ευχάριστες αλλαγές, αλλά και νέες ιδέες για να βελτιώσεις την ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αρκετά προκλητικός απέναντι στο άλλο σου μισό και πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου θα σου δώσουν συμβουλές οι οποίες θα σε βοηθήσουν, ώστε να πετύχεις πράγματα με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε επαφές και συνεργασίες! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις συμφωνίες σήμερα!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις σε αρκετούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε πολλές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει καλή κοινωνική εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρχει ψυχρότητα στην ερωτική σου ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το άλλο σου μισό, ασχολείστε μόνο με πρακτικά ζητήματα την σημερινή ημέρα και παραγκωνίζετε το συναίσθημα, μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, τα πράγματα εξελίσσονται κάπως δυσάρεστα για εσένα! Οικονομικά, πρέπει άμεσα, να περιορίσεις τις σπατάλες!

Ιχθύες♓

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, μέσα από συναναστροφές, συνομιλίες, συναντήσεις και γενικά μετακινήσεις, θα προβληματιστείς και θα απογοητευτείς, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει τύχη και εύνοια, ώστε να ξεπεράσεις κάθε σου προβληματισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία δυσάρεστη είδηση, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε πάση θυσία, να αποφύγεις ουσιαστικές συζητήσεις, εξόδους ή μετακινήσεις με το άλλο σου μισό, διότι δεν θα πάνε τα πράγματα όπως επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πες όχι σε συμφωνίες και νέα ξεκινήματα την σημερινή ημέρα! Οικονομικά πετυχαίνεις έναν σημαντικό σου στόχο, αλλά ταυτόχρονα θα έχεις απώλειες, λόγω της τάσης σου για σπατάλη!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram