Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (1/4)

Δημοσιεύθηκε 1 Απριλίου, 2023

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ μου Κριέ Καλό μήνα! Σήμερα είσαι αρκετά πιο κοινωνικός από ότι συνήθως και η επιθυμία σου από το πρωί είναι να περάσεις χρόνο παρέα με φίλους, κάνοντας ένα χόμπι, ή αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στον έρωτά σου! Η εκφραστικότητά σου, ο αυθορμητισμός και η γενναιοδωρία θα είναι στοιχεία τονισμένα, ενώ δεν θα εκλείψει και ο ρομαντισμός αλλά και η διάθεση να … παίξεις και να φλερτάρεις στα αισθηματικά! Η μέρα είναι κατάλληλη για δημιουργικά ή και επιχειρηματικά σχέδια, για παιχνίδι, ανεμελιά, διασκέδαση, δραστηριότητες που σε γεμίζουν αλλά και για κατακτήσεις…

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ερωτικό ενδιαφέρον για τα συναισθήματα του συντρόφου θα σε φέρει σε επαφή μαζί του. Η αγάπη εκδηλώνεται! Η διασκέδαση και οι ευτυχισμένες στιγμές που θα περάσεις θα σου μείνουν αξέχαστες. Αν είσαι αδέσμευτος μπορείς σήμερα να ερωτοτροπήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να βγεις κερδισμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέα επιχειρηματικά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, θα ασχοληθείς σήμερα. Θα καταφέρεις να τα προωθήσεις και να αυξήσεις το εισόδημα. Τα έξοδα για την διασκέδαση δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα έσοδα.

Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, Καλό Μήνα! Σήμερα είναι φανερό ότι είσαι απόλυτα επικεντρωμένος σε θέματα καριέρας, καταξίωσης, στους στόχους και στις φιλοδοξίες σου και επιζητάς να αναρριχηθείς ψηλά και να κατακτήσεις μία καλύτερη θέση! Έντονη είναι η επιθυμία σου για αναγνώριση και επιζητάς πολύ παραπάνω να εκτιμηθούν οι προσπάθειες σου! Αν κάποιος άνθρωπος δεν έχει συμπεριφερθεί τίμια απέναντί σου, σήμερα κατά κάποιο τρόπο απαιτείς να σε σεβαστεί και να σε βάλει στην θέση που σου αξίζει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σήμερα δεν φαίνεται να σε απασχολούν ιδιαίτερα, αφού η φροντίδα των οικείων σε περιορίζει από εξόδους. Η κυκλοθυμική στάση σου, θα βγάλει παράπονα από την μεριά του συντρόφου, που απαιτεί περισσότερο από το χρόνο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για γνωριμίες, αφού προτιμάς να μείνεις μόνος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά θέματα σε πιέζουν. Δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις διότι οι έννοιες της οικογένειας σε κρατούν δέσμιο. Από την άλλη, έχεις ανάγκη να απομονωθείς και να είσαι μόνο με οικεία πρόσωπα. Οικονομικά μη περιμένεις πολλά σήμερα.

Δίδυμοι

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε Καλό Μήνα! Η μέρα σου είναι γεμάτη από επικοινωνία και πολλές ειδήσεις, με εσένα να είσαι στο επίκεντρο σκέψεων και να προσπαθείς να μοιράσεις τον χρόνο σου με όλους! Η εξωστρέφειά σου θα σε κάνει να ξεχωρίζεις , ενώ το τηλέφωνό σου θα χτυπά ακατάπαυστα για προτάσεις και προσκλήσεις, ενώ όλοι θα ζητούν σήμερα την γνώμη σου για κάτι! Θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε ένα συγκεκριμένο θέμα, αφού θα αποσπάσαι εύκολα και αρκετά συχνά μπορεί να εκφράζεσαι ασυνήθιστα, απότομα ή και νευρικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θα λείψουν σήμερα οι προτάσεις για επικοινωνία και για ραντεβουδάκια. Αν είσαι ελεύθερος αξιοποίησε αυτή την ευκαιρία που σου δίνεται και ίσως γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Αν έχεις σχέση θα δεχθείς την πρόταση του συντρόφου για έξοδο όπου θα περάσεις τέλεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με επαγγελματικές προτάσεις θα κυλήσει η μέρα. Άρπαξε την κάθε ευκαιρία και μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Οικονομικά οι επικερδείς συμφωνίες θα σου βγουν σε καλό!

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε Καλό Μήνα! Σήμερα είσαι περισσότερο επικεντρωμένος σε ζητήματα που συνδέονται με τα χρήματά σου αλλά και ότι σου ανήκει. Προσπαθείς διακαώς να εξασφαλίσεις μία καλύτερη ποιότητα ζωής και νιώθεις ότι θα ξαλαφρώσεις από πολλούς προβληματισμούς αν καταφέρεις να αποκτήσεις περισσότερα από αυτά που ήδη κατέχεις. Μην αφήσεις τις ανασφάλειες σήμερα να σε παρασύρουν σε κτητική, απόλυτη ή και στενόμυαλη συμπεριφορά! Προσπάθησε να κατευνάσεις την πλεονεξία αλλά και την τάση να τα θέλεις όλα από πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφός σου δεν είναι μόνο ερωτευμένος μαζί σου, αλλά υπάρχει και ένας βαθύτερος συναισθηματικός σύνδεσμος μεταξύ σας κι αυτό προσθέτει πόντους στην οικειότητα της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, θα αναγνωρίσεις τον έρωτα, στο άτομο που θα μιλήσει κατευθείαν στην ψυχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις σταθεροποιητική φάση στα επαγγελματικά τέτοια που σε καθιστά ασφαλή. Τα οικονομικά αν και δεν είναι σε ανθοφορία, σου εξασφαλίζουν την άνεση.

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, Καλό μήνα! Σήμερα είσαι αρκετά πιο συναισθηματικός και σου είναι εξαιρετικά πιο εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά! Επιπλέον, θα μπορείς να διαισθανθείς και την ενέργεια του περιβάλλοντός σου και των ανθρώπων που θα έρθεις σε επαφή! Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, όμως κράτησε κατά νου ότι οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα, θα στηρίζονται στο συναίσθημα σου και όχι στην λογική σου, γεγονός που μπορεί να σε κάνει λίγο αργότερα να το μετανιώσεις, προσπάθησε λοιπόν να είσαι όσο τον δυνατόν γίνεται περισσότερο αντικειμενικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι ερωτικός και ενθουσιώδης με τον σύντροφο. Η μεγάλη αγκαλιά σου, θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, η σιγουριά και η εμπιστοσύνη που αποπνέεις, θα ελκύσουν τον σύντροφο που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πρωτοβουλία για επαγγελματικές ενάρξεις θα σου φέρει θετικά αποτελέσματα, αν δεν λειτουργήσεις, παρασυρόμενος από συναισθηματικούς μελοδραματισμούς. Στη δουλειά να κοιτάς το συμφέρον για να έχεις συνάμα, το οικονομικό κέρδος.

Παρθένος♍

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε Καλό μήνα! Σήμερα θα νιώσεις την επιθυμία να απομονωθείς για λίγο από τον έξω κόσμο και να συνδεθείς με τον εσώτερο εαυτό σου! Η διαίσθησή σου είναι το ισχυρό σου όπλο που σου δίνει δυνατά μηνύματα, σημαντικό είναι να την ακούσεις και να αποφύγεις την καταπίεση των συναισθημάτων σου! Το αίσθημα της κούρασης αλλά και της ανασφάλειας είναι αρκετά έντονο και έχεις απροθυμία να ασχοληθείς με οτιδήποτε καινούργιο! Έτσι λοιπόν η μέρα σου είναι κατάλληλη για χαλάρωση και αποστασιοποίηση από κάθε άνθρωπο ή κατάσταση που σου στραγγίζει την ενέργεια

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά νιώθεις καλύτερα αν μείνεις απομονωμένος με το ταίρι σε ιδιωτικό χώρο μακριά από τον κόσμο. Αυτή η βαθύτερη σου ανάγκη θα καλυφθεί αφού κι αυτός ζητά το ίδιο. Αν είσαι αδέσμευτος θα σε απασχολήσει μια κρυφή σχέση που προέρχεται από το παρελθόν, ή θα συναντήσεις τον έρωτα σε ένα κλειστό χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται σήμερα και δεν έχεις παρά να τις εκμεταλλευτείς. Μην ανοίξεις τα χαρτιά σου μέχρι να είσαι έτοιμος για αυτό. Τα οικονομικά θα αποδώσουν σύντομα!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ Καλό μήνα! Για σήμερα πρωτομηνιά το ενδιαφέρον σου είναι απόλυτα δοσμένο στην κοινωνική σου ζωή και στις επαφές που έχεις με φίλους! Η επιθυμία σου να περάσεις χρόνο με φίλους και γνωστούς θα είναι απόλυτα ισχυρή για αυτό και η μέρα σου θα είναι γεμάτη επαφές αλλά και πολύ παραπάνω χρόνο αφιερωμένο σε πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος. Είναι πολύ πιθανό όμως να λειτουργείς και αρκετά συναισθηματικά και υπερευαίσθητα και να νιώσεις ότι θίγεσαι ή προσβάλλεσαι από κάποιες στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ερωτικό κάλεσμα θα προέλθει από το χώρο του φιλικού κύκλου και των επαφών που συναναστρέφεσαι, ανάμεσα σε συλλόγους και παντός είδους ομάδες. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι η στιγμή που πρέπει να κοινωνικοποιηθείς. Αν έχεις ταίρι οι κοινές δραστηριότητες αλλά και οι συναντήσεις με φίλους θα σε φέρουν πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η βοήθεια των φίλων θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους επαγγελματικούς στόχους και να ανοίξεις νέους ορίζοντες. Τα οικονομικά δεν έχουν σήμερα μεγάλο ενδιαφέρον.

Σκορπιός♏

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ Καλό Μήνα! Σήμερα είναι φανερό ότι είσαι απόλυτα επικεντρωμένος σε θέματα καριέρας, καταξίωσης, στους στόχους και στις φιλοδοξίες σου και επιζητάς να αναρριχηθείς ψηλά και να κατακτήσεις μία καλύτερη θέση! Έντονη είναι η επιθυμία σου για αναγνώριση και επιζητάς πολύ παραπάνω να εκτιμηθούν οι προσπάθειες σου! Αν κάποιος άνθρωπος δεν έχει συμπεριφερθεί τίμια απέναντί σου, σήμερα κατά κάποιο τρόπο απαιτείς να σε σεβαστεί και να σε βάλει στην θέση που σου αξίζει και αυτό είναι κάτι που το καταφέρνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα σήμερα αφού έχεις εξασφαλίσει το ενδιαφέρον του συντρόφου. Πρόσεχε όμως γιατί τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και θα πρέπει να τον διεκδικείς διαρκώς για να υπάρχει και στο μέλλον. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον σήμερα δεν θα καταφέρεις να γνωρίσεις τον άνθρωπο σου, εκτός αν ψάξεις ανάμεσα στο εργασιακό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι υπεύθυνος και θέλεις να ολοκληρώνεις τις δουλειές σου. Η φιλόδοξη στάση σου όμως σε κρατάει δέσμιο στο καθήκον. Τα οικονομικά που συνήθως σε απασχολούν, σήμερα τα παραβλέπεις.

Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη Καλό Μήνα! Σήμερα είναι φανερό ότι σε διακατέχει η επιθυμία για ελευθερία αλλά και για μάθηση! Ασχολείσαι πολύ περισσότερο με ζητήματα προσωπικής ανάπτυξης, αναζητάς τρόπους για να εξελιχθείς και να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω. Έχεις την τάση να απορροφάς την γνώση σαν σφουγγάρι, αλλά επιζητάς να αποκτήσεις και νέες δεξιότητες και γνώσεις που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της καριέρας σου! Θα καταφέρεις να φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις και να διαχειριστείς τα προβλήματα με έναν νέο τρόπο σκέψης, σε αυτό συμβάλει το γεγονός ότι σήμερα αντιμετωπίζεις τα γεγονότα γύρω σου από μία ευρύτερη οπτική γωνία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε καινούργιες περιπέτειες θα παρασυρθείς με το ταίρι σου και σε ταξίδια μυαλού και ψυχής. Είσαι έτοιμος να γευτείς τους χυμούς της γνώσης, μαζί με την λαχτάρα της ψυχικής ένωσης του συντρόφου μαζί σου. Αν είσαι αδέσμευτος η μέρα θεωρείται από τις πιο ευνοϊκές για τη κατάκτηση ενός έρωτα αρκεί να βγεις προς αναζήτηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διαπραγματεύσεις για νέες συμφωνίες θα έχεις σήμερα. Επαφές με πολυεθνικές και καινούργιες συμβάσεις. Αν είσαι προς αναζήτηση είναι ευκαιρία για την προώθηση βιογραφικού. Οικονομικά μπορείς να κερδίσεις από δουλειές του εξωτερικού.

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε Καλό Μήνα! Σήμερα έχεις την επιθυμία να εξερευνήσεις τα θέματα και τις καταστάσεις γύρω σου σε βάθος. Είσαι αρκετά εσωστρεφής, αποφεύγεις την κοινωνική ζωή και μένεις απών από ρηχές και ανούσιες συζητήσεις. Διψάς για δυνατές εμπειρίες και η επιθυμία σου είναι να βουτήξεις σε βάθος στις σχέσεις σου, αλλά και στον ψυχισμό σου! Είναι πολύ πιθανό σήμερα να προσπαθείς να αναλύσεις τα πάντα και να σκέφτεσαι ποιο είναι το βαθύτερο νόημα της ζωής, των σχέσεων ή και των ζητημάτων που σε αφορούν! Οι λογαριασμοί, οι τρέχουσες υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις της περιόδου σε πιέζουν ιδιαίτερα και συναισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα στα κατάβαθα της ψυχής σου έχει ριζώσει η ανασφάλεια και η αμφιβολία για τον σύντροφο. Τίποτα δεν εξασφαλίζει την ηρεμία, αν εσύ δεν κάνεις κάτι γι’ αυτό. Διοχέτευσέ την ενέργεια στην σεξουαλική ένωση! Αν είσαι αδέσμευτος, η μπλοκαρισμένη δράση δεν σε αφήνει να γνωρίσεις το ταίρι που θέλεις. Απαγκιστρώσου πρώτα από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα θα προβείς σήμερα, με άκρα μυστικότητα. Τα οικονομικά αν και είναι ο πιο αγχωτικός παράγοντας σήμερα, λόγω χρεών, θα τα τακτοποιήσεις.

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε Καλό μήνα! Σήμερα είναι φανερό ότι η διάθεσή σου θα είναι άμεσα εξαρτώμενη και θα επηρεάζεται κυρίως από το περιβάλλον σου, από τους ανθρώπους που σχετίζεσαι, από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες! Η βασική επιθυμία σου είναι να φροντίσεις τους δικούς σου ανθρώπους, αφού αυτή την ημέρα είσαι αρκετά πιο συμπονετικός και δεκτικός στις ανάγκες των άλλων. Το προειδοποιητικό σημάδι της ημέρας είναι για σένα που ήδη περνάς κάποια προβλήματα στις σχέσεις σου, όπου σήμερα θα υπάρξει ο κίνδυνος της σύγκρουσης, λόγω ότι κάποιες καταστάσεις τις βλέπεις πολύ προσωπικά, σήμερα μπορεί να νιώσεις ότι οι άνθρωποι που είναι γύρω σου, σε προκαλούν αρκετά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην σε επηρεάζει η γνώμη των άλλων και αφουγκράσου τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Δεν εξαρτάται η σχέση σου από κανένα άλλον, παρά μόνο από σένα και τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, η κοινωνικοποίηση την σημερινή μέρα θα σε φέρει κοντά στο υποψήφιο ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καινούργιες συνεργασίες προβλέπονται για σήμερα και θα δεχθείς νέες προτάσεις. Η σχέση με συναδέλφους στη δουλειά θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Οικονομικά δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στον ορίζοντα και παραμένουν στάσιμα.

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ Καλό μήνα! Το ενδιαφέρον σου σήμερα είναι περισσότερο δοσμένο στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της ρουτίνας, επικεντρώνεσαι παραπάνω στα επαγγελματικά, ενώ φροντίζεις να βάλεις σε μία τάξη και σειρά και ζητήματα που αφορούν την διατροφή σου, αλλά και τις συνήθειες σου! Με συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια που θα κάνεις σήμερα, θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να κλείσεις πολλές από τις καθημερινές σου δραστηριότητες με απόλυτη επιτυχία. Το έντονο στρες θα σε παρασύρει ωστόσο σε κυκλοθυμική συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι έντονη καθημερινότητα, σου τρώει την μέρα και δεν μπορείς να αφιερώσεις τον χρόνο που χρειάζεται η σχέση. Η γκρίνια είναι το αποτέλεσμα και μην εκπλήσσεσαι. Οργάνωσε το πρόγραμμα σου και βρες χρόνο για να αφιερώσεις στον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος οι προτεραιότητες που έχεις και το βαρύ πρόγραμμα δεν σου αφήνουν περιθώρια για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σαφώς και έχεις πολύ δουλειά, η οποία δεν είναι παραγωγική και μόνο άγχος σου φέρνει. Δυσκολεύεσαι να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις. Τα οικονομικά δεν σε ικανοποιούν σε σχέση με τον κόπο που καταβάλλεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram