Ζεις με τοξικούς ανθρώπους; 5 τρόποι να τους βγάλεις από την ζωή σου

Δημοσιεύθηκε 30 Σεπτεμβρίου, 2021

Υπάρχουν αρκετές κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να απομακρύνεις τα αρνητικά άτομα από τον περίγυρό σου.

Μακάρι να μην συνέβαινε αλλά δυστυχώς ο κόσμος είναι γεμάτος τοξικούς, αρνητικούς ανθρώπους. Η συναναστροφή με αυτά τα άτομα μόνο αρνητικό αντίκτυπο μπορεί να έχει στην ψυχολογία σου αφού δεν πρόκειται ποτέ να χαρούν με τις επιτυχίες σου αντίθετα έχουν ως στόχο να σου μεταδώσουν την αρνητική τους ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βλέπουν το ποτήρι πάντα μισοάδειο, γκρινιάζουν αδιάκοπα και ψάχνουν ένα πρόβλημα για κάθε λύση. Είναι οι γνωστοί σε όλους μας τοξικοί άνθρωποι και πίστεψέ με έχουν καταστροφική επίδραση στους γύρω τους, σπέρνοντας την αρνητικότητα και την μιζέρια.

#1 Πες τους ευθέως ότι εκπέμπουν αρνητικότητα

Είναι πολύ ειλικρινές να τους δώσεις να καταλάβουν τον πραγματικό λόγο για τον οποίο δεν τους θες πια στην ζωή σου.

#2 Κάνε block στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείς από αρνητικά άτομα είναι η διαγραφή από τα social media. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξέρουν πού βρίσκεσαι και με ποιον ανά πάσα στιγμή.

#3 Συζήτησέ το μαζί τους σε ένα ουδέτερο μέρος

Πιες έναν καφέ με το συγκεκριμένο άτομο για να λήξεις πολιτισμένα μια φιλική ή ερωτική σχέση. Δεν χρειάζεται να μαλώσεις αρκεί να εξηγήσεις τους λόγους που δεν θέλεις πλέον επαφές.

#4 Μην επιτρέπεις να επηρεάζουν την ζωή σου

Φρόντισε να μην πέφτεις ψυχολογικά ακόμη κι αν σε διαβάλλουν σε γνωστούς και φίλους.

#5 Φρόντισε να αποκοπείς εντελώς από κάθε κοινό που σας συνέδεε

Μην έχεις επαφές με κοινές παρέες που θα σου μεταφέρουν νέα τους και μην πηγαίνεις σε μέρη όπου είναι πιθανό να τους συναντήσεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram