Εύβοια, η Κύμη και 14 πελαγίσιες παραλίες με νερά κρύσταλλο!

Δημοσιεύθηκε 22 Ιουλίου, 2021

Η θαλασσινή τοπιογραφία της ανατολικής Εύβοιας συναρπάζει με τις συνεχείς αντιθέσεις της. 

Εδώ σε αυτή την ακτογραμμή που κοιτά κατάματα το ανοιχτό Αιγαίο, θα ανακαλύψουμε μερικές από τις καλύτερες παραλίες του νησιού όπου μπορούμε να πάμε με το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την Αθήνα, χρησιμοποιώντας την πορθμιακή γραμμή Ωρωπού – Ερέτριας, είτε οδικώς μέσω Υψηλής Γέφυρας και Χαλκίδας, σε δυόμισι ωρίτσες περίπου θα βρεθούμε στην ναυτική πολίχνη της Κύμης.

kymi eyboia paralies euboea 1 1

Με αφετηρία την μεγαλύτερη πόλη στα ανατολικά της Εύβοιας θα εξερευνήσουμε όχι μια ή δυο αλλά 14 μικρές και μεγαλύτερες παραλίες που βρέχονται από τα νερά του διάπλατου Αιγαίου.

Με τη συντροφιά του ταξιδιωτικού site www.viewsofgreece.gr θα ακολουθήσουμε γνωστές και άγνωστες διαδρομές, θα επισκεφτούμε ιστορικά χωριά, θα αποφύγουμε τις κακοτοπιές, θα κολυμπήσουμε σε νερά κρυστάλλινα.

Η Εύβοια για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ένας ανεκτίμητος θησαυρός που καταφέρνει συνεχώς να μας εκπλήσσει με την ποικιλία του τοπίου της. Δείτε περισσότερα για την Κύμη και τη δαντελωτή ακτογραμμή της Ανατολικής Εύβοιας εδώ: https://viewsofgreece.gr/h-kymi-kai-dekatesereis-pelagisies-paralies/

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram