Εύβοια: Ένα φαράγγι, ένα μικρό ποτάμι και μια εξωτική παραλία που καταλήγει στα κρυστάλλινα, βαθιά νερά του Αιγαίου!

Δημοσιεύθηκε 25 Ιουλίου, 2021

Οι παραλίες της Εύβοιας είναι αμέτρητες, είναι υπέροχες και καλύπτουν κάθε γούστο, από απόμακρες και βραχώδεις μέχρι κοσμοπολίτικες με άμμο και γενικά ότι θελήσει ο καθένας! Επίσης, αν επιλέξετε την Εύβοια για διακοπές ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι κάθε μέρα αν θέλετε μπορείτε να ανακαλύπτετε και σε μια καινούρια παραλία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ θα δείτε ένα φαράγγι, ένα μικρό ποτάμι, μια παραλία τροπική, εξωτική…Βγαλμένα σαν από όνειρο, ένα σκηνικό ταινίας, όλα συγκεντρώνονται και καταλήγουν στο βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου, στην παραλία του Αγίου Δημητρίου στη Νότια Εύβοια.

Άγιος Δημήτριος Εύβοια

Για να πάτε στον Άγιο Δημήτριο, παίρνετε το μονοπάτι από το ομώνυμο χωριό, διασχίζοντας το πανέμορφο φαράγγι, κατά μήκος της ρεματιάς μες στην οποία ρέει και το μικρό ποτάμι της περιοχής, και καταλήγετε, έπειτα από μια σύντομη πεζοπορία, στην ακρογιαλιά.

Το ρέμα, μένει χωρίς νερό το καλοκαίρι, οπότε το μονοπάτι γίνεται χωματόδρομος και αρκετά αυτοκίνητα μπορούν να φτάσουν αρκετά κοντά στην παραλία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram