Ευθαλία Παπακώστα: «Έφυγα πέρυσι από ταινία γιατί ο σκηνοθέτης σχολίασε το στήθος μου»

Δημοσιεύθηκε 27 Οκτωβρίου, 2022

Η Ευθαλεία Παπακώστα η οποία συμμετέχει στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» και υποδύεται την Όλγα, κόρη της Πολυξένης και ερωτευμένη με τον Πέτρο Καστρινό, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για τον ρόλο της αλλά και αποκάλυψε και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από Έλληνες και ξένους σκηνοθέτες!

«Τον φοβόμουν τον ρόλο. Είναι έντονη η Όλγα, πολύ κτητική και έχει το αφελές της εφηβείας. Η Όλγα θεωρεί ότι ταιριάζει με τον Πέτρο, γιατί είναι και οι δυο ξεχωριστές προσωπικότητες», δήλωσε η ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πως θα αντιδράσει η Όλγα όταν συνειδητοποιήσει ότι ο Πέτρος… γλυκοκοιτάζει την Ελισάβετ;

«Θα νευριάσει σίγουρα όταν μάθει την σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ. Θα τον διεκδικήσει σκληρά νομίζω, σε σημείο που δεν θα είναι υγιές», αποκάλυψε.

Με την Θεοφανία Παπαθωμά, την τηλεοπτική της μητέρα, γελούν πολύ στα γυρίσματα κι εκείνο που θαυμάζει πάνω της είναι ο επαγγελματισμός της.

«Με είχε πάρει ένα πανεπιστήμιο στην Αμερική να πάω κι έμεινα για έναν έρωτα. Σε τρεις ήμερες το μετάνιωσα και πήγα Νέα Υόρκη. Ο μπαμπάς μου πούλησε ένα κτήμα στο Πόρτο Ράφτη για να σπουδάσω στην Νέα Υόρκη», είπε η ηθοποιός Ευθαλεία Παπακώστα!

Τέλος, αναφέρθηκε και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Έχω αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση και με Έλληνες σκηνοθέτες και από ξένους. Πέρυσι έφυγα από μία ταινία, γιατί ένας σκηνοθέτης έκανε ένα σχόλιο για το στήθος μου. Έχει φτάσει σε σημείο κάποιος να ξεφύγει από την λεκτική κακοποίηση, έφαγε μία σφαλιάρα κι έφυγα», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram