Ευδοκία Τσαγκλή: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα που έλαβε από μαμά κοπέλας που έσωσε στα Τέμπη

Δημοσιεύθηκε 15 Μαρτίου, 2023

Μία ανάρτηση που ραγίζει καρδιές έκανε η Ευδοκία Τσαγκλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ίδια δημοσίευσε ένα μήνυμα που της έστειλε η μαμά μιας κοπέλας την οποία έσωσε στα Τέμπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να θυμίσουμε πως «Μία άλλη κοπέλα κρέμεται να πέσει και το μετανιώνει τελευταία στιγμή. Με παρακάλεσε να τη σηκώσω γιατί δεν θέλει να πεθάνει. Την τράβηξα. Αισθάνεσαι ότι είναι 3 κιλά εκείνη τη στιγμή από την αδρεναλίνη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα μάτια της», είπε η Ευδοκία Τσαγκλή στον Σταύρο Θεοδωράκη στους Πρωταγωνιστές.

«Μου έστειλε η γλυκύτατη μαμά της κοπέλας που βοήθησαν να μην πέσει. Έχει πολλά εκγαύματα, αλλά είναι καλύτερα! Το κορίτσι που πήδηξε έχει σοβαρά κατάγματα αλλά είναι και εκείνη καλύτερα», έγραψε.

Η μητέρα της κοπέλας που βοήθησε η Ευδοκία Τσαγκλή στο θανατηφόρο δυστύχημα στα Τέμπη, της έστειλε:

οθόνης 2023 03 15 181902

«Είμαι η μητέρα του κοριτσιού που ήταν κρεμασμένο και δεν πήδηξε, γιατί ο θεός επέλεξε να ζήσει. Εσύ και ο Χριστός τη βοηθήσατε… Ήθελα με αυτό το απρόσωπο μήνυμα να σε ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να σου ευχηθώ καλή ανάρρωση, σωματικά και ψυχικά! Εύχομαι κάποια στιγμή να σε γνωρίσω από κοντά και να σου σφίξω τα χεράκια που βοήθησαν το κοριτσάκι μου».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram