Ευγενία Σαμαρά: «Δεν θέλω να με ρωτάτε τρέλες»

Δημοσιεύθηκε 4 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Ευγενία Σαμαρά εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στον Σασμό θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ και το τηλεπαιχνίδι γνώσεων Switch, όμως μία ερώτηση που της κάνουν τις τελευταίες μέρες την αναστάτωσε και θέλησε να δώσει εξηγήσεις.

Η Ευγενία Σαμαρά σε ανάρτησή της τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Και κάπως βρέθηκα να παρουσιάζω ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων που κανείς δεν μετράει πόντους.

Έχω μια καταπληκτική ομάδα που μόνο με αγκάλιασε και με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια και βασικά πάρα πολύ το διασκεδάζω παιδιά, δε σας το κρύβω.

Πάμε για switch λοιπόν στις 11 Σεπτεμβρίου στην @ertofficial_ στις 19:15. Ελάτε να παίξουμε όλοι μαζί 📺

Swipe για τις πρώτες εικόνες και ναι στα νέα ξεκινήματα 🤘🏽

(Θα είμαι φυσικά και στο Σασμό δεν θέλω να με ρωτάτε τρέλες 😂)"

Να σας θυμίσουμε την ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι, Switch φέρνει η Ευγενία Σαμαρά από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 19.15 στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Είναι δυνατόν να υπάρξει ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων χωρίς βαθμολογία; Ένα τηλεπαιχνίδι όπου οι παίκτες συναγωνίζονται μία ολόκληρη εβδομάδα για το έπαθλο; Κι όμως, ναι!

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, η ΕΡΤ εντάσσει στο πρόγραμμά της το δημοφιλές, σε πολλές χώρες, τηλεπαιχνίδι «Switch», με παρουσιάστρια την αγαπημένη ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά.

Ο ρόλος της Ευγενίας δεν είναι να δυσκολέψει τους παίκτες. Αντιθέτως, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι πάντα με το μέρος των παικτών, γίνεται ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά και να γίνουν η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram