Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου είναι δύο χρονών και ήδη με ρωτάει για το πρόσθετο μέλος»

Δημοσιεύθηκε 5 Οκτωβρίου, 2021

Ο Ετεοκλής Παύλου στην εκπομπή «Familiar» αναφέρθηκε στην κόρη του Μελίτα και ότι τον ρωτάει για το πρόσθετο μέλος στο πόδι του.

Συγκεκριμένα ο Ετεοκλής δήλωσε: «Είναι ένα θέμα το οποίο θέλαμε να το συζητήσουμε και το συζητάμε και λόγω εμού από την προσωπική μου εμπειρία. Θεωρήσαμε ότι έχει ενδιαφέρον να το μοιραστούμε εδώ μαζί σας.»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «Το παιδάκι μου είναι δύο χρονών, θα πάει στο σχολείο σε λίγο και ήδη είναι στη διαδικασία που κοιτάει το πόδι μου. Το πρόσθετο μέλος καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικό από το άλλο πόδι και είμαι στη φάση που προσπαθώ να το προσεγγίσω όσο καλύτερα γίνεται.»!

Και υπογράμμισε: «Για να μπορέσεις να το εξηγήσεις στο παιδί σου και να το προσεγγίσεις σωστά πρέπει εσύ να έχεις ενημερωθεί σαν ενήλικας και να θωρακίσεις το παιδί σου. Όχι μόνο να φτιάξεις έναν κλοιό προστασίας από τους γύρω. Να το θωρακίσεις πνευματικά και συναισθηματικά στο να μπορεί να απαντήσει όπως πρέπει με τον ανάλογο διάλογο και επιχειρήματα για το τι συμβαίνει στον μπαμπά ή στην μαμά»!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram