Εστιατόριο «Μάχη» : Το καλό, σπιτικό φαγητό της πόλης!

Δημοσιεύθηκε 2 Δεκεμβρίου, 2021

Το εστιατόριο «Μάχη» είναι καθημερινά δίπλα μας με πιάτα φρεσκομαγειρεμένα που η μυρωδιά τους μας μαγεύει και μας παραπέμπει στις μαμαδίστικες συνταγές που συνέθεσαν τις μέχρι τώρα γευστικές μας εμπειρίες.

Σαλάτες, συνοδευτικά και κυρίως πιάτα, όπου μπορείτε να κάνετε τον δικό σας αγαπημένο συνδυασμό. Όλα μαγειρεύονται στο χώρο, με προτάσεις για όλες τις προτιμήσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρείτε εκεί, μαγειρευτά όλων των ειδών, κρεατικά, λαδερά και πολλά ακόμη. Έχετε, φυσικά, τη δυνατότητα να απολαύσετε το φαγητό σας εντός του καταστήματος αφού διαθέτει τραπεζοκαθίσματα. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μας ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο γιορτινό μενού!  Δέκα μέρες πριν θα είναι στη διάθεσή μας και θα ξέρουμε ακριβώς τι θα απολαύσουμε...

Το κατάστημα λειτουργεί Δευτέρα με Σάββατο από τις 11.00-18.00 για παραλαβή take away και με το delivery να είναι στη διάθεσή σας από τις 12.00-17.00.

Θα το βρείτε : Σαλονικίου 11, Χαλκίδα

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 22210-79030 6944293156

Επισκεφθείτε : maxh.gr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram