Ερωτευμένοι Ανούς-Διονύσης του MasterChef 5.

Δημοσιεύθηκε 20 Ιουνίου, 2021

Άλλη μία ρομαντική εξόρμηση επέλεξαν να κάνουν ο Διονύσης Σαρακινης και η Ανούς Χεριμιάν, μετά το τέλος του Μasterchef 5.

Μετά την Ελαφόνησο, οι δύο σεφ πήγαν στο Σούνιο, προκειμένου να ζήσουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, επισκέφθηκαν τον ναό του Ποσειδώνα, όπου πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Διονύσης Σαρακίνης ανέβασε στο Instagram του μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα στη λεζάντα: «Omnia vincit amor…», που σημαίνει ότι «η αγάπη όλα τα νικάει».

«Τα καλύτερα έρχονται τώρα με τον Διονύση. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλές δηλώσεις, όταν βγει και εκείνος από το παιχνίδι, θα μιλήσει και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαστε καλά.

Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και νομίζω δεν χρειάζεται να δηλώσουμε κάτι άλλο. Προς το παρόν είναι όλα στον αέρα, αλλά θα δείξει αν θα μείνουμε μαζί. Υπάρχει μια θετικότητα, αλλά όλα είναι στον αέρα»  δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη της η Ανους Χεριμιαν στην φωλιά των κου κου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram