Ερέτρια : Νησί των Ονείρων ή Πεζονήσι

Δημοσιεύθηκε 11 Σεπτεμβρίου, 2021

Το Νησί των Ονείρων ή το Πεζονήσι στην Εύβοια, είναι ένα μέρος με πολλές προοπτικές!Το γεγονός ότι μπορεί να φτάσει κανείς εκεί με τα πόδια, αφού συνδέεται με μια μικρή λωρίδα γης με την Εύβοια.Γι′ αυτό το λένε Πεζονήσι.

Υπάρχει ένα άγνωστο, έρημο νησί με καταγάλανα, παραδεισένια νερά, μεγάλες αμμώδεις παραλίες και ψηλά, καταπράσινα δέντρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίπλα στην Ερέτρια στην Εύβοια, ένα μικρό νησί έγινε γνωστό στη δεκαετία του ’60 ως «Νησί των Ονείρων» και προσέλκυσε επισκέπτες από όλη τη χώρα, που ήθελαν να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας κοντά στην πλούσια βλάστηση.

Το νησί μοιάζει με προέκταση του λιμανιού και οι παραλίες του είναι μπλε και πεντακάθαρες. Πριν από 3 δεκαετίες στο Πεζονήσι υπήρχε ένα μεγάλο ξενοδοχείο και πολλά εστιατόρια, αλλά εδώ και πολλά χρόνια οι εγκαταστάσεις έχουν εγκαταλειφθεί για γραφειοκρατικούς λόγους. Ωστόσο, καθένας μπορεί να φτάσει εκεί, να περπατήσει και να απολαύσει το μπάνιο του στα κρυστάλλινα, παρθένα νερά. Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 το Πεζονήσι αποτέλεσε πόλο έλξης για επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

76BF21BE 2D7B 4664 94BD 318F2EB8DEFF

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram