Επιχειρηματίας ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου

Δημοσιεύθηκε 25 Ιουλίου, 2021

Στα βήματα της μητέρας του Μαρίας Μπακοδήμου, ο γιος της Άρης Αργυρόπουλος, μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αποφάσισε να κάνει το πρώτο επαγγελματικό του βήμα.

Ο γιος της παρουσιάστριας και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, απο εδώ και στο εξής θα ασχολείται με την δική του επιχείρηση αφού δημιούργησε τη δική του σειρά ρούχων την οποία και έκανε γνωστή σήμερα στον κόσμο με μια ανάρτησή στο instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο brand του Άρη Αργυρόπουλου ονομάζεται Drisbydris και ο φυσικά όπως τόνισε και ο ίδιος γίνεται με την βοήθεια της μητέρας του η οποία είναι και εκείνη που του δίνει όλα όσα χρειάζονται για να κάνει το ξεκίνημα του.

Δείτε τι έγραψε ο Άρης Αργυρόπουλος γιος της Μπακοδήμου

"Κάθε μέρα και μια νέα αρχή. Μια αλλαγή στις ζωές μας. Από σήμερα για εμένα ξεκινάει μια άλλη αγαπημένη καθημερινότητα και ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας. Στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, έκατσα πολύ με τον εαυτό μου και σκεφτόμουν τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε σε αυτό το χαμένο και δυσάρεστο χρονικό διάστημα να μην “πέσω” αλλά να γίνω πιο productive. Άρχισα να κόβω τα ρούχα μου και να τα προσαρμόζω στο σώμα μου, έτσι όπως μου αρέσει -κάτι που και ο μπαμπάς μου έκανε από μικρό παιδί και το πέρασε και σε εμάς-. Τότε κατάλαβα πως κανένα ρούχο μου δεν είναι έτσι όπως το θέλω.

Με την βοήθεια της Μαμάς μου, η οποία ασχολείται και με τον χώρο της μόδας αποφάσισα να αγοράσω δικά μου υφάσματα και να ράψω τα δικά μου ρούχα έτσι ακριβώς όπως τα θέλω. Με τον καιρό όσο μοιραζόμουν αυτή την σκέψη με τους φίλους μου, είδα μία έντονη επιθυμία να αποκτήσουν και εκείνοι κομμάτια όπως αυτά που σχεδίαζα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να φτιάξω το δικό μου brand όμως πάντα με ενδιέφερε αυτός ο χώρος. Ο λόγος ήταν επειδή φοβόμουν την αποτυχία. Σήμερα όμως είμαι πολύ χαρούμενος που το δικό μου brand είναι έτοιμο. Άφησα τους φόβους μου στην άκρη για να δω που θα με πάει αυτό το ταξίδι… Το δικό μου ταξίδι. Το drisbydris"

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram