Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήταν σχέση ζωής»

Δημοσιεύθηκε 8 Νοεμβρίου, 2022

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας, βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη που συνομιλώντας με τη Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά και μίλησε πρώτη φορά για την εξέλιξη αυτή στην προσωπική της ζωή.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς υπήρξαν ζευγάρι για 10 χρόνια ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα. «Με σκέψη και συνείδηση έγινα μαμά. Πάντα είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Είμαι πάρα πολύ ενοχική και αυτό πολλές φορές με φρενάρει από το να είμαι ο εαυτός μου», σημείωσε για εκείνους και τη μητρότητα η Κατερίνα Παπουτσάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα καλύτερα έρχονται», σημείωσε έπειτα η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η είδηση του χωρισμού της ηθοποιού με τον σύζυγό της, έγινε γνωστή την περασμένη εβδομάδα. Με αυτή την αφορμή η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σε «αποφάσεις ζωής» που μαθαίνονται ετεροχρονισμένα. Και κάπως έτσι στην απάντησή της η Κατερίνα Παπουτσάκη επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

«Αν εννοείς τον χωρισμό που φαντάζομαι ότι εννοείς, ναι, έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μία πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά Τα καλύτερα μας χρόνια, της ΕΡΤ και στην παράσταση Η αυλή των θαυμάτων, σημείωσε ότι βρίσκεται σε μία μεταβατική φάση στην οποία βλέπει «φως».

«Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και όλα καλά. Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος και πηγαίνουμε προς το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος; Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα. Ήταν σχέση ζωής. Δε θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος σε καμία περίπτωση», σημείωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πολύ. Δεν είναι κάτι που με απασχόλησε σε αυτό το επίπεδο πολύ, θέλω απλά τα παιδιά μου να είναι σε ισορροπία κι αυτό είναι που φροντίζουμε να κάνουμε», κατέληξε μιλώντας για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram