Εορτασμός του Αγίου Νικολάου στο Eγγλεζονήσι Χαλκίδας

Δημοσιεύθηκε 6 Μαΐου, 2023

Εορτασμός του Αγίου Νικολάου του Νέου θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στο Εγγλεζονήσι - Κτυπονήσι στην Δροσιάς Χαλκίδας, την Δευτέρα 8 και Τρίτη 9 Μαϊου.

Η μεταφορά προς και από το νησάκι μας, θα γίνει απ' το λιμανάκι της Παναγίτσας Δροσιάς από το μεσημέρι της Δευτέρας , ώρα 16:00 με 11:00μμ και νωρίς το πρωί, έως και το βράδυ της Τρίτης με 2 σύγχρονα σκάφη & συχνά δρομολόγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
> Δευ 8 Mάη - Απόγευμα 18:00 Εσπερινός. Μετά τον εσπερινό θα προσφερθούν κεράσματα από καζάνια και θ ακολουθήσουν ζωντανή μουσική και χοροί, από την μπάντα παραδοσιακής μουσικής "Κιντέρια".
> Τρίτη 9 Μάη - Πρωί 7:00 Όρθρος, Θεία λειτουργία και Αρτοκλασία. Με το πέρας της εκκλησίας περιηγηθείτε και απολαύστε την φύση του νησιού μας, κάνοντας πικ-νικ κατά τα γνωστά, ή κολύμπι

Παρακαλούμε σεβαστείτε τον χώρο και δείξτε την δέουσα προσοχή στο θέμα καθαριότητας και προστασίας του νησιού μας, αλλά και στην ατομική μας ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του χώρου.
Χρόνια καλά και πολλά με υγεία για όλους !! 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram