Ελληνίδες στο σάουντρακ ολοκαίνουργιας σειράς του «Netflix»

Δημοσιεύθηκε 20 Νοεμβρίου, 2022

Αν ήσασταν φαν του «Dark», θα γνωρίζετε ήδη ότι μόλις έκανε πρεμιέρα στο Netflix η νέα τηλεοπτική σειρά των δημιουργών του με τίτλο «1899». Αυτό όμως που ίσως δεν ξέρατε είναι ότι σε ένα από τα πρωτότυπα τραγούδια του σάουντρακ που αναμένεται να μας στοιχειώσει έχουν δώσει τις φωνές τους δύο Ελληνίδες ερμηνεύτριες, η Χρύσα Τσαλταμπάση και η Σοφία Σαρρή.

«Είμαι ενθουσιασμένη που ακούω τη φωνή μου στο σάουντρακ της νέας σειράς του Netflix σε μουσική του Ben Frost (Ethermachines) μαζί με την ταλαντούχο φίλη μου Χρύσα Τσαλταμπάση και τόσους άλλους εκπληκτικούς μουσικούς από όλο τον κόσμο», έγραψε η Σοφία Σαρρή, προσθέτοντας: «Αν έχετε διάθεση απόψε για Netflix και ανατριχίλες, ξέρετε τι να κάνετε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ανάρτησή της στο Instagram η Σοφία Σαρρή ανέβασε απόσπασμα του τραγουδιού. Μια παρόμοια ανάρτηση έκανε και η Χρύσα Τσαλταμπάση, ωστόσο αντί για βίντεο δημοσίευσε ένα screenshots από τα credits της μουσικής του «1899».

Η υπόθεση της σειράς; Όταν μυστηριώδη γεγονότα αλλάζουν την πορεία του πλοίου με μετανάστες με προορισμό τη Νέα Υόρκη το 1899, οι σαστισμένοι επιβάτες του αντιμετωπίζουν έναν απίστευτο γρίφο, σύμφωνα με την περιγραφή του Netflix.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram