Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Μπαμπάς και γιος κέρδισαν το Golden Buzzer!

Δημοσιεύθηκε 16 Ιανουαρίου, 2022

Πολλές ήταν οι συγκινητικές στιγμές που ζήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο, με κυριότερη εκείνη του golden buzzer.

Το σημερινό επεισόδιο από το Ελλάδα έχεις Ταλέντο είχε πραγματικά τα πάντα: εξαιρετικά act και στιγμές, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια από τις πολύ συγκινητικές στιγμές ήταν εκείνη που ένας πατέρας, ο οποίος είναι και επαγγελματίας τραγουδιστής, ανέβηκε στη σκηνή και μαζί με τον μικρό γιό του τραγούδησαν μαζί. Η εμφάνισή τους ήταν τουλάχιστον απολαυστική και οι κριτές δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την συγκίνησή τους. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, είπε ότι είναι και εκείνος πατέρας και ένιωσε πολλά συναισθήματα, όταν τους είδε στην σκηνή να τραγουδούν παρέα.

Ο ίδιος μάλιστα ήταν και εκείνος που ανακοίνωσε ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι για golden buzzer και πως οι δυο τους το άξιζαν και με το παραπάνω. Μόλις ανακοινώθηκε αυτή η εξέλιξη, πατέρας και γιος δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους, αφού δεν μπόρεσαν να πιστέψουν με τίποτα αυτό που συνέβη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram