Ελεονώρα Μελέτη: Ο ενθουσιασμός για τη νέα της εκπομπή και το σχόλιο για την Ελένη Μενεγάκη

Δημοσιεύθηκε 13 Ιουλίου, 2021

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάλιστα έκανε και δηλώσεις στην κάμερα του Καλοκαίρι #not, λίγο καιρό πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής

Η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε χαρούμενη για όσα ετοιμάζει και φαίνεται πως είναι γεμάτη όρεξη για δουλειά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για όλο αυτό που πάει να ξεκινήσει. Έχουμε γενικώς τρομερό ενθουσιασμό, έχουμε πολλά πράγματα που δε μπορούμε να τα πούμε, μέχρι να ανακοινωθούν από το κανάλι. Υπάρχει μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να περάσει το καλοκαίρι και να επιστρέψουμε όλοι στις δουλειές μας με κέφι και δημιουργικότητα. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για να φτιάξουμε ωραία προγράμματα», είπε.

«Είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Νομίζω ότι το περιμέναμε λίγο πολύ όλοι. Εγώ με την Ελένη έχω μια ιδιαίτερη σχέση, όποτε τη βλέπω και την ακούω. Και τώρα θα τη βλέπω πιο συχνά αφού θα είμαστε στο ίδιο κανάλι. Είναι μεγάλη μου χαρά».

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA. Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν.»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram