Ελένη Φουρέιρα: Το δικό της μήνυμα πέρασε μετά την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Δημοσιεύθηκε 4 Ιουνίου, 2021

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, μετά το ξέσπασμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, πολιτευτή της ΝΔ.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε κατά της μόδας, που θέλει τις γυναίκες να δημοσιεύουν φωτογραφίες, δείχνοντας τις ραγάδες, την κυτταρίτιδα, της πανάδες και τα αξύριστα πόδια τους. Ακόμα, υποστήριξε ότι είναι λάθος οι γυναίκες να φορούν φαρδιά ρούχα, καθώς όλα αυτά είναι αποκρουστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τόσο οι χρήστες του διαδικτύου όσο και πρόσωπα του χώρου της showbiz τοποθετήθηκαν δημόσια κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου και των απόψεών της, τονίζοντας ότι η κάθε γυναίκα πρέπει να αγαπάει το σώμα της με τις ατέλειές του. Και η Ελένη Φουρέιρα πήρε θέση στο ζήτημα, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή της με την άποψη της 30χρονης.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο «σαρώνει» με το νέο hit «Μπορεί» στο οποίο συνεργάζεται με το Mad Clip, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αρετουσάριστη φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε: «Αγαπώ το σώμα μου! Αγαπώ τις ραγάδες μου. Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου. Είμαι γυναίκα!».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram