Ελένη Φουρέιρα: Πότε θα γεννήσει και ποιος θα είναι ο νονός του πρώτου παιδιού της

Δημοσιεύθηκε 14 Νοεμβρίου, 2022

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς και σε λίγους μήνες από τώρα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ελένη αναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί τον Φεβρουάριο του 2023 και νονός θα είναι ο κολλητός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι μίλησε με τη εγκυμονούσα μετά την ανακοίνωση του ευχάριστου νέου. «Δεν είχα μιλήσει με την Ελένη, αλλά το είχε καταλάβει. Ακύρωσε τις συναυλίες της, την είχα δει από μακριά με φουσκωμένη κοιλίτσα. Της έστειλα μήνυμα χθες και ήταν συγκινητικό. Συγκινήθηκα, την ξέρω, είμαστε συνομήλικες, μπορεί να είναι και μικρότερή μου, έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα μαζί.» είπε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Μου απάντησε αμέσως και τόσο όμορφα, τόσο γλυκά. “Και στα δικά σου. Είμαι πολύ χαρούμενη Κατερίνα μου. Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διακριτικότητα όλο αυτό το διάστημα. Μιλάμε για μια κυρία”»!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram