Ελένη Μενεγάκη: «Κλείδωσε» η ομάδα της

Δημοσιεύθηκε 15 Ιουλίου, 2021

Η Ελένη συμφώνησε με το MEGA επιστρέφοντας στη μεσημεριανή ζώνη και στο καθημερινό ραντεβού με το κοινό της.

Οι προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή έχουν ξεκινήσει με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν για την τελική ομάδα που θα βρεθεί στο πλευρό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια θα είναι τελικά η ομάδα της;

Σύμφωνα με την εκπομπή Love It και τον Γρηγόρη Μελά μέχρι και αυτή την ώρα, οι συνεργάτες που θεωρούνται βέβαιοι είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ελιάνα Χρυσικοπουλου αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, για τον οποίο έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά, ωστόσο σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά «έκλεισε» προχθές.

1572021 12156

«Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της, έγινε όλα αυτά το χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούριο αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίσει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση με την ίδια εδώ και ενάμιση περίπου μήνα να είναι σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Πηγή: gossip.gr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram