Εκνευρίστηκε η Σκορδά με τον Αγγελόπουλο: «Πιάστηκε η καρδιά μου. Δεν μου άρεσε καθόλου»

Δημοσιεύθηκε 21 Μαρτίου, 2023

Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με τον τρόπο που αντέδρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής της.

«Θέλεις να σε ρωτήσω για την προσωπική σου ζωή; Με ποιον κοιμάσαι;», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη, παίρνοντάς της το μικρόφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η αντίδρασή του προς τη δημοσιογράφος και το πλάνο, έφεραν σε δύσκολη θέση την παρουσιάστρια, η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Αφού προβλήθηκε το βίντεο, είπε στον «αέρα» της εκπομπής της:

«Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά αλλά δεν ήταν ωραίο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα ριάλιτι παιχνίδι. Όταν μπαίνει σε ένα ριάλίτι αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο», είπε και συνέχισε:

«Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσεις…», είπε και πέρασε σε διαφημιστικό break.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram