Είναι μεγάλα τα καινούργια σου παπούτσια; 4 τρόποι να το σώσεις

Δημοσιεύθηκε 8 Οκτωβρίου, 2021

Το shopping έχει τα θετικά του, κρύβει όμως και κάποια προβλήματα. Σίγουρα σου έχει τύχει να επισκεφθείς ένα μαγαζί και να ερωτευτείς εκεί κάποιο ζευγάρι ψηλοτάκουνα, το οποίο ωστόσο δεν μπορείς να φορέσεις. Γιατί;

Γιατί είναι ένα νούμερο μεγαλύτερο. Εσύ όμως επιμένεις πως το θέλεις asap και το αγοράζεις. Τι θα κάνεις λοιπόν; Πώς θα σώσεις την κατάσταση; Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#1 Βαμβάκι

Για παράδειγμα, αν οι νέες ψηλοτάκουνες γόβες σου είναι υπερβολικά μυτερές, υπάρχει λύση. Τοποθέτησε λίγο βαμβάκι μπροστά για να γεμίσεις το υπάρχον κενό. 

#2 Πάτοι

Αρχικά να σου πω ότι θα σώσεις την κατάσταση με έναν πάτο μόνο έαν είναι αρκετά μικρή η διαφορά. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι πάτους που θα βρεις σε καταστήματα υποδημάτων ή στο σούπερ μάρκετ και τοποθέτησέ τους στο νέο σου ζευγάρι. Αν το πρόβλημα συνεχίζει πρόσθεσε έναν ακόμη πάτο.

#3 Στεγνωτήριο ρούχων

Ναι, κι όμως! Το στεγνωτήριο ρούχων λειτουργεί άψογα αν θες να μικρύνεις υφασμάτινα παπούτσια. Μούλιασε τα παπούτσια καλά στο νερό και αργότερα τοποθέτησέ τα στο στεγνωτήριο.

#4 Πιστολάκι μαλλιών

Αυτό το fashion hack λειτουργεί μόνο στα δερμάτινα παπούτσια. Ψέκασε λίγο νερό στα παπούτσια σου για να βραχούν και στη συνέχεια στέγνωσε τα καλά με το πιστολάκι μαλλιών. Επανέλαβε τη διαδικασία μέχρι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram