Είναι η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Μάριο Χεζόνια το νέο ζευγάρι;

Δημοσιεύθηκε 4 Ιουνίου, 2021

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Νight Show» ήταν πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, αποφεύγοντας έτσι να απαντήσει ξεκάθαρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγες ώρες μετά την απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου ένα σχόλιο του γνωστού μπασκετμπολίστα κάτω από μια φωτογραφία της στο Instagram ενίσχυσε τις φήμες περί σχέσης.

Ο Μάριο Xεζόνια έβαλε μια πράσινη καρδιά κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας με την ίδια να ανταποδίδει με δυο καρδιές.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram