Δύο μικρές πινελιές που θα αναδείξουν το no makeup make up look

Δημοσιεύθηκε 27 Δεκεμβρίου, 2021

Αν επιλέξεις να υιοθετήσεις ένα minimal και απαλό no makeup make up look τις γιορτινές ημέρες θα πρέπει να χαρίσεις μια μικρή πινελιά λάμψη και κάτι ακόμη. Αφού περιποιηθείς σωστά την επιδερμίδα σου ώστε να την προετοιμάσεις για το μακιγιάζ, θα απλώσεις το κατάλληλο φον ντε τεν. Εκείνο που θα καλύψει τυχόν ατέλειες και θα χαρίσει ένα λαμπερό φινίρισμα. 

Μικρή ποσότητα blush σε κρεμώδη μορφή είναι το δεύτερο βήμα. Τα μάτια είναι το σημείο του προσώπου το οποίο θα πρέπει να δώσεις έμφαση με τον πιο απλό τρόπο. Αρχικά θα απλώσεις μικρή ποσότητα σκιάς με shimmer στην εσωτερική γωνία του ματιού. Αρκεί για να προσφέρεις το λαμπερό εφέ που ταιριάζει στις γιορτές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δεύτερο βήμα ανήκει στα φρύδια που πρέπει να είναι τέλεια σχηματισμένα και με φυσικό χρώμα. Θα χρειαστείς το κατάλληλο μολύβι φρυδιών και στη συνέχεια μια διάφανη μάσκαρα που θα τα κρατήσει στη θέση του. 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram