Διονυσία Κουκίου: Η Σταρ Ελλάς που είναι ζευγάρι με τον βασιλιά των τσιγγάνων

Δημοσιεύθηκε 1 Ιουλίου, 2021

Θυμάστε την Διονυσία Κουκίου; Σταρ Ελλάς του 2008!

Η Διονυσία Κουκίου ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Μάρκου Βιλανάκη, ο οποίος είναι γνωστός ως ο “Βασιλιάς των Τσιγγάνων” στη Λάρισα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι, που διατηρεί χαμηλούς τόνους, βιώνει μία δυνατή ερωτική σχέση, την οποία προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διονυσία Κουκίου: Είναι αχώριστοι εδώ και 1,5 χρόνο

Όπως δήλωσε πρόσωπο του κοντινού περιβάλλοντος της πρώην Σταρ Ελλάς: “Με τον Μάρκο γνωρίστηκαν πριν από 1,5 χρόνο στην Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν σε κοινή παρέα, την προσέγγισε και τη διεκδίκησε με όμορφο τρόπο και από τότε είναι μαζί και αχώριστοι”.

Διονυσία Κουκίου: Όταν γνώρισε τον σύντροφό της, δεν γνώριζε την καταγωγή του

Η ίδια αρχικά δεν γνώριζε την καταγωγή του συντρόφου της ότι προέρχεται από μία γνωστή οικογένεια Ρομά και ότι ο Μάρκος Βιλανάκης θεωρείται ο “βασιλιάς των τσιγγάνων” στον τόπο του.
“Με γοήτευσε για τους τρόπους του και ότι σαν άνδρας είναι πολύ τρυφερός και έχει ευαισθησίες σαν άνθρωπος. Δεν ήξερα ότι ήταν ο “Βασιλιάς των τσιγγάνων” είχε εκμυστηρευτεί στη φίλη της.

Η πρώην Σταρ Ελλάς μιλώντας για τον σύντροφό της υπογράμμισε πως εκτιμά και σέβεται τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα της φυλής του.

Μπορεί ο ίδιος και η οικογένειά του να μην ζουν σε καταυλισμό και να έχουν οικονομική άνεση λόγω της δουλειάς του, αλλά εκείνος ενδιαφέρεται για το καλό των Ρομά και έχει προσφέρει βοήθεια σε άτομα της φυλής, όταν είχαν ανάγκη. Ο Μάρκος Βιλανάκης, προέρχεται από μια οικογένεια που χαίρει της εκτίμησης των Ρομά, γι’ αυτό και τον αποκαλούν “βασιλιά των τσιγγάνων.

Διονυσία Κουκίου: Έχει εγκαταλείψει το μόντελινγκ και ασχολείται με τα δύο κέντρα αισθητικής που διατηρεί

“Ο σύντροφός της Διονυσίας είναι επιχειρηματίας. Ασχολείται με την εισαγωγή προϊόντων, κάνοντας χονδρική από Κίνα και Τουρκία” όπως λέει φίλη της πρώην εστεμμένης καλλονής, η οποία εδώ και καιρό έχει εγκαταλείψει το μόντελινγκ και ασχολείται με τα δύο κέντρα αισθητικής που διατηρεί σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Διονυσία Κουκίου: Συζούν στη Γλυφάδα και ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους

Το ζευγάρι συζεί σε ένα όμορφο διαμέρισμα στη Γλυφάδα, ενώ πολλές φορές ταξιδεύει στη Λάρισα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μάρκου και επισκέπτονται την οικογένειά του, η οποία συμπαθεί πολύ την Διονυσία. Προς το παρόν ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού, το οποίο απολαμβάνει όμορφες στιγμές, ζώντας τον έρωτά του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram