Διακοπές για την Τόκιο του «La Casa de Papel»

Δημοσιεύθηκε 18 Ιουνίου, 2021

H Τόκιο του «La Casa de Papel» ξεκίνησε διακοπές.

Η φωτογραφία με το μπικίνι με τα 2 εκατ. likes σε λίγες ώρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις διακοπές της ξεκίνησε η Ούρσουλα Κορμπερό, η γνωστή ως Τόκιο του «La Casa de Papel» και φρόντισε να ενημερώσει τους οπαδούς της.

Τα γυρίσματα της διάσημης σειράς του Netflix ολοκληρώθηκαν, οι πρωταγωνιστές της αποχαιρέτησαν τους θαυμαστές της και όλοι περιμένουν τώρα να δουν πώς θα «κλείσει» η πιο γνωστή ληστεία της μικρής οθόνης, στις 3 Σεπτεμβρίου και στις 3 Δεκεμβρίου.

Και μπορεί η Ούρσουλα Κορμπερό να στενοχωρήθηκε πολύ με την ολοκλήρωση της σειράς που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο, ωστόσο φρόντισε να αναστατώσει για άλλη μία φορά τους οπαδούς της, ανεβάζοντας μια προκλητική φωτογραφία της.

Η φωτογραφία που τρέλανε το κοινό της

Σε 14 ώρες συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια likes
Συγκεκριμένα, η Tόκιο του «La Casa de Papel» ξεκίνησε τις διακοπές της και ανάρτησε μια φωτογραφία, που την δείχνει γονατιστή επάνω σε ένα σκάφος με φόντο τη θάλασσα και γυρισμένη την πλάτη να φορά ένα στρινγκ μπικίνι ενώ βγάζει τη γλώσσα της στον ήλιο. Στη λεζάντα έγραψε: «Αυτός που γράφει τη λεζάντα της φωτογραφίας είναι σε διακοπές»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram