Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Λύγισε» on air: «Δεν έχω άλλον, είμαι ολομόναχος»

Δημοσιεύθηκε 16 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μία μέρα πριν την πρεμιέρα του στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που βίωσε με την απώλεια των γονιών του!

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι» και λύγισε στον αέρα της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «Δεν έχω άλλον. Είναι φοβερό. Είμαι ολομόναχος. Το σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες. Κάνω τα πάντα μόνος μου. Τους λογαριασμούς, τα τιμολόγια, τον Κούπερ, όλα. Έχω φυσικά τους συγγενείς μου που νοιάζονται, αλλά δεν θέλω να είμαι βάρος σε κανέναν. Οπότε, σε αυτό είμαι μόνος μου»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram