Δημήτρης Λάλος: Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» παντρεμένος με καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιό

Δημοσιεύθηκε 14 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Με μακρά πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο, τα τελευταία δυο χρόνια έχει επιστρέψει στην τηλεόραση και φέτος μας συστήνεται ως Μαθιός Σταματάκης μέσα από τον Σασμό.

Ποιος είναι όμως ο γοητευτικός Δημήτρης Λάλος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δημήτρης Λάλος γεννήθηκε στον Βόλο όμως σε ηλικία 8 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Εκεί έμεινε μέχρι τα 18 του όταν τελικά αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω… του ήλιου όπως θα πει ο ίδιος.

Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, αυτό που έχει να θυμάται από την Γερμανία είναι το κρύο, το κάστρο της Νυρεμβέργης, τη σύσφιξη των σχέσεων με τους ανθρώπους που μιλάνε την ίδια γλώσσα, την ανάγκη που νιώθεις όταν είσαι έξω να επικοινωνήσεις στη γλώσσα σου.

“Ποτέ δεν ήθελα να γίνω τίποτα. Όταν έφτασε η στιγμή που έπρεπε να αποφασίσω, ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας, μου άρεσε πάρα πολύ το σχέδιο. Μέχρι που μια μέρα είδα στον Φούρνο το Suburbia του Ερίκ Μπογκοσιάν που είχε σκηνοθετήσει η Ελένη Σκώτη και σκέφτηκα ότι αυτό θέλω να κάνω. Έδειχνε νέους που έψαχναν τι να κάνουν στη ζωή τους και με έπιασε ακριβώς στη φάση που ήμουνα. Δεν είχα ποτέ τη λόξα να γίνω ηθοποιός, μέχρι τότε δεν υπήρχε καν στο λεξιλόγιό μου. Από τότε ακολούθησα την Ελένη, έκανα μαθήματα μαζί της, βρήκαμε τον χώρο και φτιάξαμε το Επί Κολωνώ.

Στην πραγματική του ζωή ο Δημήτρης Λάλος είναι παντρεμένος με την πολυβραβευμένη ηθοποιό Ελένη Μαυρίδου την οποία γνώρισε μέσα από τη σπουδαία πορεία της στον χώρο. Με τον έρωτά τους να γεννιέται στην Επίδαυρο όταν κλήθηκαν να συνεργαστούν.

Μαζί έχουν αποκτήσει και μια κόρη η οποία σήμερα είναι 4.5 ετών και χαίρεται όταν τη βλέπει να κάνει κάτι αφού όπως λέει, “Το παιδί πρέπει να το αφήσεις να βαρεθεί για να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του”.
Η πατρότητα για εκείνον είναι κάτι σπουδαίο αφού από τότε που ήρθε η κόρη του στον κόσμο σταμάτησε να αισθάνεται μόνος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram