Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το σχόλιο στην ανάρτηση της Αλεξανδράκη για την εγκυμοσύνη της Τούνη

Δημοσιεύθηκε 20 Ιουλίου, 2022

Μπορεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να μην έχει κάνει καμία αναφορά και καμία ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη όμως έκανε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Το γνωστό μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία με την Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε:
«16 Μαΐου! Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου! Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία! Δύο άνθρωποι που υπεραγαπάω θα γίνουν γονείς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπήκαμε στο γυμναστήριο, πήγαμε στη τουαλέτα, της έδειξα πως να κάνει το test (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει, μου το δίνει και ρωτάει «Ο σταυρός που βγάζει τι είναι;» Έχω μείνει παγωτό…κυριολεκτικά!!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω «Είσαι έγκυος!!! Είσαι έγκυος!!! Ναι είσαι έγκυοοοοος!!! Είσαι έγκυος!!! Είσαι σίγουρα έγκυος!!! Θα κανείς μωρό! Θα γίνεις μάνα! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας! Sok είσαι έγκυος!!!!!» Βγαίνουμε απ’ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα!

dimitraalexandraki1 294153276 121278990622036 199526328310755858 n

Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου. Nα έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα! Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή! Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι! Όσο φόβο, άγχος, αγωνία κι αν έχετε, μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι”. Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε!

Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ!!!».

Κάτω από αυτή την ανάρτηση ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγραψε:

«Α ρε ζωή μου είσαι πολλααα χρόνια φίλη μου».

Εκείνη του απάντησε τότε:

«Να είμαστε καλά να έχουμε υγεία, καρδιές γεμάτες με αγάπη και μη φοβάσαι τίποτα ! Τώρα ξεκινάει η ζωή! Αφέσου στην αγκαλιά της νεράιδας σου και απολαύστε το ταξίδι χωρίς να σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο»!

Δείτε το σχόλιο:

alexandrou

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram