Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη: «Είμαι ερωτευμένος»

Δημοσιεύθηκε 5 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη φαίνεται να έχουν περάσει το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής τους, έχοντας απολαύσει στιγμές έρωτα και πάθους σε διάφορους πανέμορφους προορισμούς της χώρας μας. 

Είναι μαζί παραπάνω από τέσσερις μήνες και παρ' όλο που από την αρχή ήταν αχώριστοι, αρνούνταν κατηγορηματικά ότι είναι ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πολύ πρόσφατα, μόλις λίγες μέρες πριν επιστρέψουν από τις διακοπές τους, οι δυο τους αποκάλυψαν το... μεγάλο τους μυστικό. Ανέβασαν μια πολύ τρυφερή τους φωτογραφία από τις κοινές διακοπές τους που ήταν και η απόδειξη ότι είναι πολύ ερωτευμένοι.

Και τώρα ήρθε και η ώρα για τον γοητευτικό Άδωνη του modeling αλλά και παρουσιαστή να το επιβεβαιώσει και δημοσίως με δηλώσεις του.

«Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πλατειάζω γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό… Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω» είπε στη Real ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες για τη σχέση του με την όμορφη Θεσσαλονικιά.

Ακόμα και τώρα που έχουν επιστρέψει πάντως από τις διακοπές, συνεχίζουν να είναι αχώριστοι, κάτι που σημαίνει ότι αυτή η σχέση έχει πολύ και ίσως λαμπρό μέλλον μπροστά της.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram