Δημήτρης Αλεξάνδρου: Θύμα διάρρηξης ο παρουσιαστής

Δημοσιεύθηκε 9 Νοεμβρίου, 2021

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με την περιγραφή του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η παρουσιάστρια νωρίς το πρωί της Τρίτης (9-11) ανέφερε πως ο συνεργάτης της έφυγε άρον άρον χθες από την εκπομπή καθώς χτύπησε ο συναγερμός του σπιτιού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε πως παραλίγο να μπουν που διαρρήκτες στο σπίτι του, την ώρα που εκείνος ήταν στην εκπομπή.

Ευτυχώς χτύπησε ο συναγερμός του σπιτιού και οι γείτονες βρήκαν το σκυλάκι του, το οποίο με το που άνοιξαν οι διαρρήκτες τη γκαραζόπορτα έφυγε από το σπίτι.

«Έσπασαν τη γκαραζόπορτα και βγήκε το σκυλί έξω. Είναι μονοκατοικία το σπίτι μου. Το σκυλί στη συνέχεια έφυγε και περιπλανιόταν στην περιοχή, μου έστειλαν μήνυμα οι γείτονες ότι το μάζεψαν γιατί είχε τσακωθεί με ένα άλλο σκυλάκι. Το βρήκαν με αίματα, ευτυχώς είναι και τα δύο σκυλάκια καλά.

Ευτυχώς έχω καλούς γείτονες και γύρισαν και έκλεισαν την γκαραζόπορτα. Ο σκύλος προστάτευσε το σπίτι. Όχι ευτυχώς δεν μου έκλεψαν κάτι. Το σκυλάκι μου είναι μια χαρά, θα γυρίσει στο σπίτι σήμερα», είπε μεταξύ άλλων με την παρουσιάστρια να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram