Δες πώς τα τσιμπιδάκια μπορούν να σώσουν τα μαλλιά σου από τη βροχή και την υγρασία

Δημοσιεύθηκε 25 Αυγούστου, 2022

Τις τελευταίες ημέρες, οι ουρανοί έχουν ανοίξει, οι δρόμοι έχουν γίνει ποτάμια και οριακά παίρνουμε τα φουσκωτά παιχνίδια παραλίας για να πάμε στο γραφείο. Οι γνώμες λοιπόν διίστανται: Οι καλοκαιρινές μπόρες των τελευταίων ημερών, μπορεί να είναι άβολες αν είσαι σε κάποιο νησί ή και ευπρόσδεκτες αν έχεις μόλις επιστρέψει στο γραφείο όπως εμείς. Ένα πράγμα στο οποίο συμφωνούμε όλοι ωστόσο είναι η κατάσταση των μαλλιών μας…

Το φριζάρισμα έχει φτάσει στο ζενίθ του, οι τούφες μας κάνουν ό, τι θέλουν, και καταλήγουμε να μοιάζουμε σα να παλέψαμε μόλις με πεινασμένα ρακούν για μία φέτα τσουρέκι στα σκουπίδια. Κάτι πρέπει να γίνει για αυτό και –δυστυχώς- οι κλασικές μας συμβουλές για το φριζάρισμα δεν αρκούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία διαφορετική λύση

Ο όγκος της βροχής και τα επίπεδα υγρασίας έχουν κερδίσει τη μάχη, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επιστρατεύσουμε πιο δημιουργικές μεθόδους για να δείχνουμε περιποιημένες, και να μην πιάνουμε απλά κότσους κάθε μέρα. Εδώ έρχονται τα τσιμπιδάκια να σώσουν την κατάσταση.

Τα τσιμπιδάκια βλέπεις, δεν είναι απλά εργαλεία με τα οποία μαζεύουμε τις ατίθασες τούφες μας. Μπορούν να τοποθετηθούν στρατηγικά και οργανωμένα, έτσι ώστε να προσθέτουν στιλ και κράτημα στα out of control, φριζαρισμένα μαλλιά μας. Έχουμε δει τους πιο διάσημους hair stylists να τα χρησιμοποιούν με αυτό τον τρόπο στις πασαρέλες, και πολλές celebrities έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο στιλ.

Αυτό θα κάνουμε λοιπόν και εμείς αυτές τις βροχερές ημέρες, μέχρι να αρχίσει πάλι η ζέστη και η γκρίνια. Ο πιο εύκολος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις τα τσιμπιδάκια, ώστε να προστατεύσεις την εμφάνισή σου από τη βροχή και την υγρασία, είναι να τα φορέσεις σε συνδυασμό με ένα up do. Υπάρχουν όμως και τόσοι άλλοι τρόποι!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram