Δες πως θα κάνεις 3 super chic χαμηλούς κότσους πανεύκολα

Δημοσιεύθηκε 9 Σεπτεμβρίου, 2021

Αν προτιμάς να κοιμηθείς 10 λεπτά παραπάνω αντί να σκουντουφλάς χτενίζοντας τα μαλλιά σου μπροστά στον καθρέφτη, αυτοί οι 3 κότσοι είναι φτιαγμένοι για εσένα!

Το σενάριο είναι γνωστό: Το ξυπνητήρι χτυπά ξανά και ξανά, εσύ πατάς το snooze και καταλήγεις να μην έχεις χρόνο για τίποτα παραπάνω από μία γρήγορη αλογοουρά. Σα καταλαβαίνουμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καμία μας δεν προτιμά να ξυπνήσει νωρίτερα για να χτενιστεί, και καμία μας δεν έχει άπειρο χρόνο το πρωί. Αυτό που όλες θέλουμε ωστόσο, είναι πανέμορφα μαλλιά εύκολα και γρήγορα και σήμερα θα τα έχουμε!

Η Alex Gaboury βλέπεις, η όμορφη hairstylist, έχει δημιουργήσει ένα τέλειο tutorial στο οποίο μας δείχνει πώς να κάνουμε 3 διαφορετικούς, χαμηλούς κότσους πανεύκολα. Πάτα play και τα λέμε παρακάτω.

Όπως είδες και οι 3 είναι όμορφοι και εύκολοι. Το μόνο που θα προσθέταμε εμείς είναι μερικά tips για το τι να κάνεις στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου. Δεν χρειάζεται να έχεις τα μαλλιά σου τραβηγμένα όλα πίσω άλλωστε…

Φράντζα ή αφέλειες

Χτένισε τις αφέλειες ή την φράντζα σου έτσι ώστε να έχουν κίνηση και άφησέ τις να δώσουν στιλ στο χτένισμά σου. Ακόμα και αν δεν έχεις ούτε φράντζα, ούτε αφέλειες, άφησε 2 τούφες ελεύθερες στο μπροστινό μέρος για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Φριζάρισμα

Το φριζάρισμα είναι στο χειμερινό πρόγραμμα! Με αυτούς τους χαμηλούς κότσους δεν χρειάζεται όμως να το καταπολεμήσεις. Οι φύτρες και τα τουφάκια γύρω από το πρόσωπό σου, θα δώσουν μία ατημέλητη νότα στο χτένισμά συ, ό, τι πρέπει για μία καθημερινή!

Χωρίστρα

Όπως είπαμε και στην αρχή, δεν είναι απαραίτητο να τραβήξεις όλα τα μαλλιά σου πίσω. Κάνε την χωρίστρα σου όπως την κάνεις συνήθως (στη μέση ή το πλάι) και πιάσε τον κότσο σου κανονικά.

Και μην ξεχνάς: Αν έχεις φρεσκολουσμένα μαλλιά, λίγο ξηρό σαμπουάν θα κάνει τη δουλειά σου ευκολότερη! Καλημέρα λοιπόν queen και καλή επιτυχία στους κότσους σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram