Δες πως ήταν πριν χρόνια ο Μαθιός!

Δημοσιεύθηκε 23 Νοεμβρίου, 2021

Σίγουρα σε έχει γοητεύσει κι εσένα το ξανθό χρώμα τα μαλλιά και στα μούσια της αλλά και το ανοιχτό χρώμα των ματιών τους όμως ο Δημήτρης Λάλος ανήκει σε εκείνη την κατηγορία ανδρών που όσο μεγαλώνουν τόσο πιο γοητευτικοί γίνονται

Ο Δημήτρης Λάλος έχει πάρει το κορυφαίο βραβείο ερμηνείας στο θέατρο στη χώρα μας, το βραβείο Δημήτρης Χορν. Έγινε ο 12ος νικητής του θεατρικού βραβείου παμψηφεί για τον ρόλο του Χοσεφίνο στην παράσταση Λα Τσούνγκα του Μάριο Βάργκας Λιόσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η αρρώστια της νιότης (2019), Πνεύμονες-Lungs (2018), Ο Άσχημος (2020), Οιδίπους επί Κολωνώ (2017).
Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Οι Αισθηματίες (2014), Kala azar (2020).

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2005 μέσα από την συχνότητα του Alpha, στην σειρά Piatsa Κολωνάκι. Αυτή ήταν η αρχή για μία καταξιωμένη πορεία στο χώρο της τηλεόρασης αφού τις υπόλοιπες χρονιές πρωταγωνίστησε σε αρκετές ακόμα όπως οι Αληθινοί έρωτες, Κλεμμένη Ζωή, Η τελευταία παράσταση, Ματωμένα Χώματα.

Ωστόσο εμείς τον μάθαμε καλύτερα μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία «Σιωπηλός Δρόμος».

Ο ηθοποιός υποδυόταν τον αστυνομικό και η ερμηνεία του άφησε εποχή. Τώρα τον απολαμβάνουμε μέσα από τον Σασμό δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά το πόσο καλός ηθοποιός είναι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram