Δεν άξιζαν αυτό το τέλος οι «Άγριες Μέλισσες»…

Δημοσιεύθηκε 16 Οκτωβρίου, 2021

Δύσκολο είναι να έχει κάποιος μια πρόβλεψη και να βάζει στην εξίσωση και τις ανάγκες της δουλειάς του. Στις Άγριες Μέλισσες υπάρχει αυτή η ειδική συνθήκη.

Αν υποθέσουμε ότι ο ΑΝΤ1 είχε άλλα 4-5 δυνατά χαρτιά για την τηλεοπτική σεζόν, ίσως να σκεφτόταν ακόμα και το τέλος στις Άγριες Μέλισσες την περασμένη χρονιά. Από τη στιγμή όμως που ήταν το μόνο ξεκάθαρο ατού του, εντελώς επιχειρηματικά μιλώντας, θα ήταν αδύνατο να μην τους δώσει και μια τρίτη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά όμως σε αυτές τις πρώτες 3 εβδομάδες που προβάλλεται, απέχει πολύ απ΄αυτό που πετύχαινε τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ίσως να ήταν τελικά λάθος του ΑΝΤ1 που πίστεψε τόσο πολύ στη δύναμη της και την ξεκίνησε αργότερα από κάθε άλλον. Ο Σασμός και η Γη της Ελιάς έκαναν πρεμιέρα 2 και 3 εβδομάδες νωρίτερα και είχαν προλάβει να χτίσουν σχέση με το κοινό

Μπορεί οι σειρές αυτές να μην προβάλλονται στην ίδια ώρα, όμως σαν είδος μυθοπλασίας είναι πολύ κοντά. Και ο τηλεθεατής δε μπορεί να βλέπει συνεχόμενα και ταυτόχρονα τα ίδια πάνω κάτω πράγματα. Από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη απουσιάζει στο 21:00-23:00 της prime time η κωμωδία και τα κανάλια απαίτησαν από τους σεναριογράφους να στήσουν μια σειρά με συγκεκριμένα standards.

Αυτό έγινε και στην μάχη οι Άγριες Μέλισσες τρώνε περισσότερα κροσέ απ΄αυτά που δίνουν. Σε μια άλλη εποχή, τα νούμερα που κάνει η σειρά δε θα κρίνονταν ως προβληματικά. Καθώς όμως έχει πιάσει έναν πήχη αυτά τα 2 χρόνια προβολής, η πτώση των 5-6 μονάδων κάνει κρότο. Ιδίως σε ένα κανάλι που δεν έχει να πιαστεί από κάπου αλλού προς το παρόν και βλέπει την πλάτη του MEGA, του ALPHA και του STAR στην prime time.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram