Δείτε τα Air Jordan που δημιούργησε η Nike αποκλειστικά για τον Σπάικ Λι

Δημοσιεύθηκε 9 Ιουλίου, 2021

Ο Σπάικ Λι είναι επίσημο μέλος της “οικογένειας” της Jordan Brand από το 1988, όταν άρχισε να εμφανίζεται ως Mars Blackmon (χαρακτήρας της ταινίας She’s Gotta Have It) μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν στις θρυλικές διαφημίσεις Spike-and-Mike Air Jordan.

Με την πάροδο των ετών ο σκηνοθέτης έχει λάβει πολλά παπούτσια PE (έκδοση για παίκτες) από την Jordan Brand, προκειμένου να τα φορέσει σε ειδικές περιστάσεις, το τελευταίο ζευγάρι ωστόσο που δημιούργησε η μάρκα για αυτόν είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο Air Jordan 1, το οποίο δημιουργήθηκε για να γιορτάσει το γεγονός ότι ο Σπάικ Λι είναι πρόεδρος της κτιτικής επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών. Πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση, φωτογραφίες της οποίας εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο την παραμονή της έναρξης του φεστιβάλ.

English Sole

Τα νέα sneakers διαθέτουν δέρμα και σουέτ σε λευκό, μπλε και κόκκινο χρώμα – μια αναφορά στα χρώματα της σημαίας της Γαλλίας – και δύο πολύ ενδιαφέρουσες ετικέτες στην γλώσσα, οι οποίες αποτίουν φόρο τιμής στον σκηνοθέτη. Η ετικέτα του αριστερού παπουτσιού διαθέτει μια κλασική φωτογραφία του Mars Blackmon, με την διαφορά ότι το καπέλο του γράφει “Cannes” αντί για “Brooklyn”, και το T-Shirt του “President Mars”. Στη δεξιά ετικέτα, ο Λι απεικονίζεται με το μωβ κοστούμι που φορούσε στα Όσκαρ του 2020 ως φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ. Η εικόνα περιβάλλεται από τη γαλλική σημαία και έχει τυπωμένες τις φράσεις “Festival De Cannes” και “Jury President”.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram