Δανάη Παππά: Η σκηνή που τη δυσκόλεψε και το απόλυτο spoiler για τον Σασμό

Δημοσιεύθηκε 1 Μαρτίου, 2022

Αρχικά ανέφερε: «Ο παππούς μου είναι από την Εύβοια και η γιαγιά μου είναι από την Κέρκυρα. Εκεί οφείλω και πολλά… Η γιαγιά μου είναι κάπως έτσι, η τρελο-κερκυραία. Από την άλλη, είναι και τα τρελά νερά εκεί στην Εύβοια. Οπότε καταλαβαίνετε τι συνδυασμός έγινε».

Και πρόσθεσε: «Είχα ξεκινήσει να κάνω κάποια μαθήματα στον σύγχρονο χορό. Στην πρώτη σειρά που ήμουν στο “Τατουάζ” είχε πάει τότε να κάνω κάστινγκ ως χορεύτρια. Όταν είδα το αποτέλεσμα είπα ότι μπορούσα και καλύτερα.»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και υπογράμμισε: «Όλο αυτό ξεκίνησε μέσα από το instagram. Εγώ τότε είχα στο instagram φωτογραφίες από τον χορό, βίντεο και ανέβαζα τα επαγγελματικά μου. Έτσι μου τηλεφώνησαν από το Τατουάζ και αυτό που έγινε ήταν απίστευτο. Άμα μου έρθει μια ευκαιρία την αρπάζω. Δεν αφήνω ευκαιρίες να περνάνε. Το είχα πάντα στη ζωή μου αυτό το πράγμα, είναι κάτι το οποίο βλέπω ότι μου πάει».

Όσον αφορά τον Σασμό, δήλωσε: «Όταν διάβασα το σενάριο το οποίο έλεγε ότι η Θεοδώρα μένει και βγάζει μια κραυγή και κλαίει, είπα Χριστέ μου, πώς θα γίνει αυτό το πράγμα; Είναι ένας γάμος, θα έχει πάρα πολύ κόσμο από κάτω, τι θα κάνω; Το σκεφτόμουν από τότε που πήρα το σενάριο. Προσπαθούσα να πάρω έμπνευση από κάπου.

Εκείνη την μέρα που έπρεπε να γίνει αυτή η σκηνή, είπα όχι, θα κάνεις όντως σαν να το έμαθες εκείνη την στιγμή. Δεν έχεις το σενάριο, δεν ξέρεις τίποτα, ότι μου βγει. Αυτό έγινε».

Όσο για το μέλλον της Θοδώρας στον «Σασμό» όπως είπε ο γάμος της δεν σώζεται και η εγκυμοσύνη μάλλον θα χειροτερέψει τα πράγματα. Δεν ξεκαθάρισε όμως αν το παιδί είναι του συζύγου της.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram