Δανάη Μπάρκα: «Θέλω να τσιρίξω, είναι ασύλληπτο...»

Δημοσιεύθηκε 21 Οκτωβρίου, 2022

Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα με αφορμή τις δηλώσεις της Ράνιας Τζίμα η οποία μεταξύ άλλων τόνισε ότι «πολλές φορές καταπίεσα τη γυναικεία μου φύση για να μην με υποτιμήσουν…»!

Και η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Να τσιρίξω θέλω! Τα λέει υπέροχα, έχει απόλυτο δίκιο, πιστεύω ότι ακόμα και αν θεωρούμε ότι εξελισσόμαστε αυτά τα στερεότυπα είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στις φλέβες των απόψεων και των μυαλών που υπάρχουν γύρω μας που δεν ξεριζώνονται εύκολα. Πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες την κακοποίηση την λεκτική και το bullying που λαμβάνουμε, δεν το έχουν πάρει αντίστοιχα αγόρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και υπογράμμισε: «Δηλαδή αν ένα αγόρι ξαφνικά αύριο είναι πρωταγωνιστής σε ένα σίριαλ θα πουν «αχ, ωραία τα λέει». Αν όμως ένα κορίτσι είναι πρωταγωνίστρια σε ένα σίριαλ, σίγουρα θα υπάρχουν σχόλια του τύπου «το κορίτσι του σεναριογράφου». Δεν λέω ότι θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο για τους άνδρες, αλίμονο. Λέω ότι δεν θα έπρεπε να κάνουμε αυτό για κανέναν».

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο για την δουλειά, είναι για τα πάντα! Ακόμα και για τα σώματα. Έχετε δει τι bullying περνάει μια κοπέλα με ένα πιο ιδιαίτερο σώμα από ότι ένας άνδρας; Αν ένας άνδρας βγει σε μια παραλία και δεν έχει το τέλειο κορμί δεν θα πει κανείς τίποτα, ίσα ίσα. Θα είναι δίπλα του μια ωραία κοπέλα, θα γελάνε, θα, θα, θα. Αν όμως ένα κορίτσι βγει και δεν έχει το τέλειο σώμα, ξέρεις τι συμβαίνει; Είναι ασύλληπτο»!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram