Δανάη Μπάρκα: Η on air εξομολόγηση «Θα κάνω κατάψυξη ωαρίων τους επόμενους μήνες»

Δημοσιεύθηκε 26 Φεβρουαρίου, 2023

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της ότι αποφάσισε να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων παρόλο που είναι μικρή.

Η Δανάη Μπάρκα τόνισε χαρακτηριστικά: «Η κατάψυξη ωαρίων έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα κατά κόρον. Είναι μια διαδικασία που είναι πολύ σημαντικό να την κάνουμε τα κορίτσια και να μην φοβόμαστε ότι είμαστε μικρές. Εγώ τώρα που θα κάνω αυτή τη διαδικασία τους επόμενους μήνες, δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι 30 είμαι μικρή για αυτή τη διαδικασία. Ειδικά τώρα είναι η καλύτερη περίοδος.»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συνέχισε λέγοντας στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη: «Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να ενημερωνόμαστε, να προλαβαίνουμε πράγματα, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε παιδί.

Δεν είναι υποχρεωτικό. Είναι πολύ σημαντικό γιατί η ζωή κυλάει, είμαστε σε ρυθμούς τρελούς. Εγώ όταν έρθει η διαδικασία, τώρα σε λίγους μήνες, θα την μοιραστώ και δημόσια».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram