Δανάη Μπάρκα: Η αδυναμία στους... μάγειρες και η αυτοκριτική που την έκανε καλύτερη

Δημοσιεύθηκε 7 Απριλίου, 2022

Το χιούμορ και η ειλικρίνεια είναι δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν αδιαμφισβήτητα τη Δανάη Μπάρκα, και δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη χθεσινή της συνέντευξη (6/4) στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η παρουσιάστρια μίλησε με γλυκύτητα και αυθορμητισμό για όλους και για όλα, αναφέρθηκε τόσο στις όμορφες όσο και τις δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει από τη θέση της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ενώ δεν έκρυψε τη μεγάλη αδυναμία που έχεις στους... μάγειρες! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αυτοκριτική και οι αλλαγές που την έφεραν στην κορυφή της τηλεθέασης

«Νομίζω ότι τη φετινή χρονιά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κανάλι. Πέρυσι ήταν ένα κανάλι που είχε μόνο εμάς στην ψυχαγωγία, ενώ φέτος είναι ένα κανάλι διανθισμένο. Έχουν έρθει άνθρωποι, υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα με πάρα πολλά πράγματα να δει ο τηλεθεατής οπότε το ένα χέρι βοηθάει το άλλο. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο όλο το επιτελείο του καναλιού. Σε σχέση με την εκπομπή νιώθω προσωπικά ότι κατάλαβα κάποια λάθη που πέρσι δεν μου άρεσαν και τα είδα και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Νιώθω ότι πέρσι μιλούσα πάρα πολύ και ήταν πολύ αυτοαναφορική η εκπομπή. Φέτος, επειδή ακριβώς υπήρξαν και άνθρωποι που με συμβούλευσαν πολύ και τους εμπιστεύθηκα από την πρώτη στιγμή, νιώθω ότι αυτό έχει δαμαστεί και οι ενέργειες όλης της ομάδας έδεσαν, που παίζει μεγάλο ρόλο μπρος και πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι όλα αυτά συνέβαλαν», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Όσο για το αν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να απαντήσει στην αυστηρή κριτική που δέχεται κατά καιρούς για την εμφάνισή της, αλλά και το πώς ανέλαβε εκπομπή στο Mega, η Δανάη Μπάρκα δήλωσε: «Δεν απάντησα ποτέ. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος και αν μπεις στη διαδικασία θα πρέπει μετά να απαντήσεις και στην απάντηση και θα είμαστε μια ζωή στα κλικαρίσματα. Αλλά νομίζω ότι με έναν μαγικό τρόπο, απαντήθηκαν σε εκείνους και δεν είδα από τους ανθρώπους που με έκριναν πολύ αυστηρά πέρσι, να έχουν φέτος την ίδια αντιμετώπιση. Που αυτό σημαίνει ότι είδαν ίσως τη δουλειά και την αγάπη μου για αυτό που μου έχει ζητηθεί να κάνω. Αν γραφτεί κάτι το οποίο νιώσω ότι είναι άδικο - όχι μόνο για εμένα - μέσα μου θα πω "Καλά γιατί τώρα να γίνει αυτό;". Δηλαδή έχεις μια δύναμη σε ένα site, σε ένα άρθρο, σε μια τηλεόραση... Γιατί να ρίξεις το δηλητήριο που μέσα σου σε δηλητηριάζει περισσότεροΔεν το έχω μόνο για εμένα. Πάντα με ξαφνιάζει η αρνητική κριτική για τον κόσμο. Για εμένα στενοχωριέμαι και μετά μου φεύγει. Το συζητάω, γελάμε και το ξορκίζουμε».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και την αδυναμία που έχει στους... μάγειρες, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε: «Οι μάγειρες είναι ένα σώμα να γείρεις, ένας ώμος να γείρεις στα δύσκολα. Άδικο είναι να τα έχεις με μάγειρα; Μεγαλύτερη χαρά δεν υπάρχει! Εμένα δεν με πειράζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαι πολύ τυχερή γιατί όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από την εκπομπή, κυρίως οι μάγειρες αφού πάει εκεί το θέμα, είναι υπέροχα παιδιά. Είμαι όντως πολύ τυχερή και για τον Απόστολο και για τον Τίμο φέτος. Φαντάζομαι ότι είναι και λογικό από τη στιγμή που είμαστε ελεύθεροι, θα μας δουν μαζί, με ποιον να μου προσάψουν σχέση; Με την Δέσποινα; Είναι παντρεμένη με παιδιά η γυναίκα».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram